Легендарният купонджия Чарли Шийн призна, че заради тежкия си живот, изпълнен с наркотици, алкохол и проститутки, се бори с "постоянна мигрена, граничеща с деменция".

57-годишната бивша звезда от "Двама мъже и половина", която е болна от ХИВ, е разкрил пред приятелите си, че страда от загуба на паметта, промени в настроението и дори се бори с прости задачи заради страничните ефекти на тежките лекарства, които използва, за да контролира заразата, пише "RadarOnline".

"Чичо" Чарли е признал, че медикаментите го поддържали жив, но "потиснат"

"Симптомите на деменция може да не са резултат само от лекарствата му", казва д-р Стюарт Фишер от Ню Йорк пред изданието. "Не можете да пренебрегнете годините на злоупотреба с наркотици и алкохол, както и опасната сексуална разпуснатост. Той е нанесъл неописуеми щети на себе си."

Медицинското лице се надява да може да бъде възобновена мозъчната функция на Шийн, макар че след цял живот саморазрушение, може да е твърде късно да се предотвратят възможните дългосрочни последици.

Междувременно източници пред "Radar" твърдят, че Чарли е решен да използва максимално оставащото му време, като се опита да поднови контакт с хората, които е засегнал и наранил с "дивото" си поведение. Това включва дъщерите му, бившата му съпруга - актрисата Денис Ричардс, и бившата му училищна любов - Паула Профит.

Денис Ричардс и Чарли Шийн

Снимка: Getty Images

"Чарли знае, че не е единственият човек, на когото е навредил, и отчаяно се надява, че медицинските грижи и промените в начина на живот ще му дадат време да си проправи път обратно към сърцата им", доверява източникът.

Здравословните проблеми на Чарли не са единствената причина името му да влезе в заглавията напоследък. Актьорът е "бесен" заради съдържанието, което качва дъщеря му Сами в платформата OnlyFans.