С какво всъщност се занимава дъщерята на култовият телевизионен "мъж и половина" Чарли Шийн - Сами Шийн?

19-годишното момиче, което е и най-голямата дъщеря на актьора и модела Денис Ричардс, наскоро се описа като "секс работничка" във видеоклип в TikTok. Докато се подготвяше за работата си, Сами разказа на зрителите: "Вече си обръснах цялото тяло и си сложих лосион. Скоро започвам лазерна епилация, така че това ще бъде огромна промяна".

След като клипът накара някои да се заинтересуват с какво точно си изкарва прехраната, тя поясни, че е модел на OnlyFans. "Аз не съм п-звезда. Не се срещам с хората лично. Не се снимам в леглото, но и не осъждам момичетата, които снимат материал за възрастни".

19-годишната продължи да се обяснява, че в момента "не се чувства комфортно" да се занимава с работа извън OnlyFans - абонаментна платформа, известна с провокативно съдържание и екслузивни еротични снимки и видеа. Тя се присъединява към сайта през юни миналата година, три месеца след 18-ия си рожден ден. Тогава баща ѝ Чарли заяви пред "E! News", че "не одобрява" решението ѝ, "но тъй като не съм в състояние да го предотвратя, я призовах да запази стила си, да бъде креативна и да не жертва почтеността си".

Скоро обаче актьорът от "Двама мъже и половина" се отметна от думите си, обяснявайки в последвало изявление, че бившата му съпруга Денис го е склонила да погледне от друга гледна точка върху работата на дъщеря си и оттогава той е станал по-приемлив към избора на Сами. "Сега повече от всякога е важно Сами да има родителски гръб, на който да разчита, докато се впуска в това ново приключение", добави той. И наистина явно е така, тъй като 19-годишната получава повече подкрепа от семейството си - майка й също се включи в платформата.

"След като научих, че тази платформа всъщност наистина дава възможност на създателите да покажат истинската си, автентична същност, реших и аз да се присъединя към нея", каза 52-годишната жена пред "E! News Daily Pop" през юли миналата година, като обясни, че погрешните ѝ представи за OnlyFans се променили, след като се "образовала".

През септември Денис сподели, че се е присъединила към платформата, защото "не смята, че е честно" дъщеря ѝ да получава критики за избора си на кариера.

"В кариерата си съм правила различни неща - знаете, снимала съм се в Playboy, участвала съм в Wild Things, преди това съм правила секси снимки за промотиране на филми и други подобни. И понякога хората казват негативни неща... ", обясни тя в предаването Jeff Lewis Live на SiriusXM. "Но се замислих, че не е честно тя да получава толкова много отпор, когато толкова хора публикуват подобни неща и в Инстаграм".

Снимка: Getty Images