Предвид бляскавия живот на родителите им, изобилстващ от лукс и разкош, мнозина някак машинално предполагат, че децата на звездите водят съществуване, лишено от каквито и да било проблеми. В представите на повечето хора те не знаят какво означава думата "затруднение", защото никога не са изпадали в такова, поради простата причина, че според всеобщата представа всичко им се поднася на тепсия, само с едно-единствено щракване с пръсти. Колкото и странно обаче да звучи, това не е точно така... Истината е, че знаменитостите, тънещи в слава, показват пред очите на света само онази част от дните си, която ги представя в желаната от тях светлина, но междувременно с притеснение крият другата, способна да я засенчи, опетнявайки лъчистия им илюзорен имидж с разкритието, че под лъскавата фасада на тяхното съществуване се крият не по-малко неволи от тези на всеки друг човек.

Вижте снимки >>

Само че дори и най-дълбоко пазените тайни имат навика в даден момент да изплуват, позволявайки на истината, чийто образ невинаги е лицеприятен, да се покаже на повърхността, превръщайки се в публично достояние. Да, бедите са част от всеки дом, без значение къде се намира той и кой го обитава. Доказателство за това е, че в момента в Холивуд усилено се говори за тези, вихрещи се под покрива на Чарли Шийн и Дениз Ричардс, макар те отдавна да не съжителстват заедно, още от развода си преди шестнайсет години. Причина за критиката, срещу която в момента бившите съпрузи са изправени, е голямата им дъщеря Сами, наследила необуздания нрав на баща си, макар по всичко да личи, че на него това хич не му се нрави, може би защото най-после е разбрал как е изглеждал отстрани самият той в миналото.

Но нека сега се върнем към наследницата на актьорите, обяснявайки ви защо към днешна дата тя е една от най-горещите теми в Меката на киното, която всички усилено коментират. Неотдавна 18-годишното момиче сподели, че страда от депресия, прекарвайки дни наред без храна или сън, вследствие на което по собствено желание напусна не само училище, но и жилището на взискателната си майка, местейки се при своя баща непукист - действие, което Ричардс изобщо не одобри, притеснявайки се от липсата на правила и дисциплина в къщата на своя някогашен мъж. В крайна сметка обаче след няколко месеца девойката се върна при майка си, нанасяйки се обратно в старата си стая. Не този случай обаче разискват така наречените зли езици...

Снимка: Официален профил в Instagram

Съвсем наскоро, и по-точно преди няколко дни, Сами сподели, че е впуснала в ново "бизнес начинание". Тя уведоми последователите на личния си Инстаграм профил, че си е направила акаунт в OnlyFans, чиито потребители плащат, за да гледат частично или чисто голи снимки на онлайн моделите, притежаващи собствена страница в платформата за възрастни, към които се приобщи и госпожица Шийн. Решението ѝ да го стори определено разбуни духовете не само в Меката на киното, но и извън нея, разделяйки не само хората, които са наясно със ситуацията, но и собствените ѝ родители на две противоположни позиции по темата - "за" и "против".

Първия член на семейството, който си позволи да направи официално изявление по този въпрос, бе звездата от сериала "Двама мъже и половина", категорично отсичащ, че осъжда действията на щерка си, нищо че някога самият той да обичаше компанията на разголени дами, демонстриращи своята "неприязън" към дрехите.

"Не одобрявам постъпката ѝ", каза Чарли пред E!News. "Но тъй като не съм в състояние да я спра, поне я полмолих да поднася съдържанието, което създава, със стил и класа, за да не пострада почтеността ѝ. Тя вече е на 18 години, а освен това живее при майка си, така че това не се случва в моя дом", заключва артистът, като се опита да измие ръцете си, прехвърляйки отговорността на бившата си половинка.

Чарли Шийн и Дениз Ричардс

Снимка: Getty Images

След него Денис също заяви позицията си относно новото амплоа на детето си.

"Желанието ѝ да се занимава с това няма нищо общо с факта в чия къща живее. Всичко, което мога да направя като родител, е да напътствам, давайки ѝ съвети, но от нея зависи дали ще се вслуша в тях. Всеки има право на личен избор", обяснява Дениз пред "Page Six".

За всички онези, които се питат какво я е накарало да си направи регистрация в сайта, където споделя свои провокативни кадри, Сами разкрива, че го е сторила не заради парите, а понеже иска да допринесе за позитивното отношение на хората към различните форми на тялото. Тя напомня, че най-същественото нещо е, човек да се чувства комфортно в кожата си, без да изпитва каквото и да било притеснение от своята фигура.

Снимка: Официален профил в Instagram