Има жени, на които просто всичко им отива. Тяхната красота е толкова ярка, че няма абсолютно никакво значение какво ще облекат или каква прическа ще си направят. 44-годишната Чарлийз Терон е точно от тях, но нейната хубост е подплатена с магнетизъм и класа, които карат очите на всички да се извръщат след нея.

Вижте снимки >>

На 29-ата церемонията на наградите "Жена на годината", организирана от сп. "Glamour" в Ню Йорк, синеоката блондинка за пореден път доказа защо е определяна за една от най-изящните дами, блестящи силно на холивудския небосклон.

И макар да поучи отличие за Бунтар на годината, заради силния си дух, нарушаващ общоприетите правила, тя далеч не изглеждаше като такъв на червения килим. За събитието Чарлийз бе облечена в стилна бяла рокля на "Givenchy Haute Couture Fashion" от колекцията есен/зима 2019 на марката. Нежният тоалет тип "русалка", който беше с голи рамене и гръб, подчертаваше елегантната фигура на звездата от "Лудият Макс", изкарвайки наяве нейния сексапил.

Залагайки на своята привлекателност, актрисата не носеше никакви бижута. Тя бе комбинирала дрехата единствено с чифт асиметрични сандали на висок ток, които бяха в тон.

Впечатление направи още по-късата фризура на Терон, която противно на очакваното, само подсили нейната женственост и класа. Оказва се, че е получила вдъхновението да отреже косата си от Меган Рапино - звездата на Световното първенство по футбол за жени. Макар уменията на терена, които спортистката показа това лято във Франция, да бяха основната причина всички да ѝ се възхищават, късата ѝ розова коса също не остана незабелязана... очевидно и в Холивуд.

"Жените, изпълващи залата тази вечер, сами се поставят на фронтовата линия в битката за съпричастност. Техните лични истории вдъхват увереност на онези, които най-много се нуждаят от нея. Дават пример, доказвайки, че няма нужда да се извиняваме за това кои сме. Гледам теб, Меган. Това е за теб", каза тя на сцената, докато получаваше своя приз.