Чарлийз Терон неустоима в бяло

Блондинката, от която никой не можа да откъсне поглед на наградите "Жена на годината"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига писахте за разни сбърканяци като тая!

Тази безспорно красива жена има празния поглед на луда "Няма нужда да се извиняваме за това кои сме" с обръщение към Меган Рапино, която е откровена лесбийка при това от агресивните. Нали се сещате какво значи? А това с детето е направо отвратително. Сигурно тя си има травмите от детството, но те не трябва да са за сметка на горкото детенце - чернокожо при това. Много ми падна в очите пеземната ви красавица

Винаги когато прочета, че Дженифър Анистън е най-красивата жена на света, се сещам за Чарлийз Терон и се скъсвам от смях! Което пък е здравословно и полезно. Снимките на двете една до друга изглеждат като карикатура. И пак смях!

А снимки на Чарлийз Терон и Марго Роби една до друга виждал ли си? Там пък Чарлиз е в доста неизгодна позиция. ;-)

Няма как да сравняваш две жени с толкова голяма възрастова разлика. Сравни снимки на Шарлито, когато е била на годините на Маргото и ще видиш разликата.

Хубавото си е хубаво!

Който са е облякъл в бяло Значи му са е до ... Така се казваше едно време, не знам дали само заради римата или заради факта че булките бяха честни до брака. Та не и знам случая на Шарлийз, но да е жива и здрава и все така в бяло. Пък той късмета няма да я изостави.

Факт - красотата й е ярка. Точно нея съм я виждала с какви ли не прически - различна дължина на косата, различни цветове, дори бръсната глава й отиваше. Обича да експериментира, но на това красиво лице всичко му отива. Просто лицето й е съвършено, като изваяна статуетка,с правилни черти и без несъвършенства.

Съвсем устоима си е... таман на улицата видях 3-4 в пъти по - яки мадами.

Представи си да изскочи на улуцата зад някой тъмен ъгъл - цялата в бяло!

Имаш ли един трион - дай го на Чарлиз Терон Да разреже тоз бонбон на парченца милион.

На туй бяло му отива някой черен.

Чарлийз Терон неустоима в бяло Тя е от малкото жени с харизма и е изключителна актриса.

Точно тя няма грам харизма.

Щеше да е много качествена жена, ако нямаше откровенни ментални проблеми, които избиват на повърхността при моделирането на чернокожото и дете по полов признак.

И на мен ми падна в очите, след като разбрах за това

Като видях снимките на момчето облечено в рокля - нещо се пречупи в мен. То бива холивудски изгъзици, ама да съсипваш живота на дете. Има Господ

Бях и фен и аз до момента, в който започна да убеждава света, как малолетното и дете знаело и искало да е момиче вместо момче, и се замислих как тази красива и успешна жена не може да задържи мъж до себе си ( не, че е задължително, но в случая е доста показателно) и навсякъде е с мама. А мама е застреляла тати пред очите и преди много години. Вярно, алкохолик и насилник, но подозирам това е нанесло непоправими щети. И си показва.