Чарлийз Терон се появи на партито на Жените в Холивуд на списание Elle, където получи отличие за 2018 г. Тя държа и прочувствена реч.

Вижте снимки >>

Не бе изненадващо, че южноафриканската актриса и бивш модел изглеждаше невероятно. Тя носеше плисирана черна пола, бяла риза, която откриваше гърдите ѝ, прибрани в черен сутирн и червено карирано сако.

Актрисата обаче обясни, че секси облеклото ѝ е нещо като фасада. "Чувствам се като уморена майка, която е пила прекалено много водка."

"Когато си родител, който е вкъщи с децата си, понякога усещаш как най-вълнуващото нещо на света е да излезеш вечерта. Далеч от децата и техните нужди, нощ, в която да се свържеш отново с човека, който би трябвало да бъдеш. И понякога се случва да имаш възможността да излезеш без децата и да се върнеш освежен. Но понякога... трябва да се бориш, за да се насладиш на нещо."

Терон страда от изтощението на майките на малки деца, но това не ѝ попречи да държи вдъхновяваща реч на събитието. "Имам най-страхотните приятелки в живота си. Тази вечер е страхотна, защото никога не им благодаря достатъчно. Не искам да се разплача, но наистина имам най-страхотните жени в живота си."

Тя благодари на майка си - Герда Мариц, която живее близо до дъщеря си и ѝ помага в отглеждането на двете ѝ деца, че винаги е била пример за нея:

"Щастлива съм, че имам страхотна майка, която ме направи смела, винаги ми е казвала да бъда смела. Не знам какво щях да правя без нея."

Терон е майка на две деца - 6-годишния Джаксън и 2-годишния Огъст.