Церемонията за наградите на американската Гилдия на екранните актьори събра най-големите имена в Холивуд и червеният килим се оживи от закачливи детайли, блестящи пайети и наситени цветове, съобщи CNN.

Сред най-добре облечените на вечерта беше Зендая в рокля с бюстие на "Valentino", създадена по поръчка от творческия директор на марката Пиерпаоло Пичоли. Роклята без презрамки беше обсипана с почти 200 копринени рози, които образуваха елегантен шлейф зад нея.

Вижте снимки >>

Звездата от "Еуфория" не беше единствената, избрала флорални мотиви. Те варираха от обгръщащата фигурата цветната апликация по роклята "Oscar de la Renta" на Емили Блънт до фината щампа по роклята "Carolina Herrera" на Стефани Хсу. Пол Мескал също се включи в тенденцията с прозрачно дълго сако с пришити цветя-бижута.

Пайетите и металикът присъстваха и в ръчната бродерия на роклята на Даниел Дедуйлър от "Louis Vuitton" и златните ресни на роклята "Schiaparelli" на Мишел Йео. Звездата от "Начално училище "Абът" Шерил Лий Ралф беше в блестяща рокля на "Tadashi Shoji", а Обри Плаза направи впечатление в дръзка рокля с пайети "Мichael Kors".

Снимка: Getty Images

Сабрина Импачиаторе от сериала "Белият лотос" заедно с Ариана Де Боуз беше сред избралите розово. Други заложиха на привличащите вниманието нюанси на жълтото - Виола Дейвис ("Valentino"), Ниси Наш-Бетс ("Vera Wang").

Някои от най-добре облечените мъже предпочетоха цветна палитра, вместо традиционното черно и бяло. Остин Бътлър и Джеймс Марсдън бяха в смокинги в бордо и бебешко синьо, пише БТА. Еди Редмейн пък внесе желаната екстравагантност на червения килим в блуза с фльонга на "Saint Laurent" и широки кадифени панталони.

Снимка: Getty Images