Когато ревността в една връзка не граничи с фанатизъм, тя се счита за сигурен признак, издаващ силната привързаност, която един човек изпитва към друг. Ето защо, изхождайки от тази теория, голяма част от представителките на нежния пол често обичат да подлагат на тест своите половинки, опитвайки се съзнателно да я провокират у тях, за да са напълно уверени в техните чувства.

Да обаче не всички мъже си приличат, тъй като, както гласи добре познатата ни поговорка, всяко правило си има изключения, а ако жените попаднат на едно от тях, то този метод несъмнено би се провалил, носейки със себе си единствено неприятния вкус на разочарованието.

Вижте кадъра >>

В тази връзка, ако сега Александра Петканова реши да изпита любовта на партньора си по споменатия вече начин, то ще ѝ се наложи да намери друг подход, по който да го стори, тъй като съвсем наскоро Лудия репортер от малкия екран сам доказа, че не членува в клуба на господата, позволяващи на мнителността и недоверието към съпругите им да ги заслепи.

Дори напротив, Даниел, който последно се изявяваше като водещ на предаването "България търси талант", показа, че всъщност е много по-широко скроен от повечето си събратя, публикувайки провокативен кадър на възлюбената си като 24-часова история в своя личен Инстаграм профил. На него се вижда, че този път сексапилният модел, който по принцип няма навика да разголва изцяло тялото си, а по-скоро предпочита да разпалва въображението, позирайки пред фотографския обектив по бельо, е решила да разкрие много повече плът от обичайното.

На снимката Алекс се припича топлес под жарките лъчи на юлското слънце в двора на техния дом, събирайки тен. Тя е легнала по гръб върху шезлонг, като закрива лицето си ръце. Разбира се, онова, което приковава вниманието, е факта, че тя е захвърлила настрана горнището на банския си костюм, оставайки единствено по долнище, чиято кройка е силно изрязана и напомня за тези на плажното облекло, предлагано на пазара от марката, собственост на Емили Ратайкивски - "Inamorata"

Преди да сподели изображението със своите над 270 хил. последователи обаче, Петканов все пак е преценил, че е редно да запази някакво благоприличие и е замазал най-съществените части на жена си с помощта на програма. Освен това в посланието, което е написал, той шеговито акцентира не върху тях, а върху тревата, влязла в кадър, като че ли сякаш някой би ѝ обърнал внимание, предвид голотата, изпълваща поста му.