На тазгодишните награди на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство видяхме няколко наистина впечатляващи тоалети, които напълно отговаряха на призива на организаторите - гостите да заложат на "устойчива мода", носейки дрехи от рециклирани материали или такива, които вече са обличали в миналото.

Вижте снимки >>

Много от звездните дами изпъкнаха на събитието със своите елегантни и шикозни рокли, но имаше и такива, които се спряха на наистина дръзки тоалети. Лили-Роуз Деп - дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради, бе сред най-смелите известни личности.

Тя нямаше нужда от дълбоки деколтета или високи цепки, за да покаже добрата си фигура. Не. 20-годишната актриса и модел бе избрала далеч по-забележителен начин, посредством който да го стори, особено когато фотографските светкавици проблясваха...

За церемонията по връчването на отличията БАФТА, на която присъства за първи път, тя избра облекло на марката "Chanel" от колекция есен 2020 - черен дантелен гащеризон на флорални мотиви, върху който имаше рокля с тънки презрамки от тюл в същия цвят. Дори насложени една върху друга, двете части на полупрозрачния тоалет не успяха да прикрият факта, че под него тя не носи сутиен, най-вече когато застана под светлините на прожекторите, позирайки за снимки. Цялостната ѝ визия се допълваше от обувки на висок ток с отвор на пръстите, висящи обеци с форма на листа и впечатляваща гривна от перли и рубини.

Преди няколко часа самата Лили-Роуз сподели галерия с няколко изображения от специалната вечер в своя Инстаграм акаунт, които вече събраха над 280 хил. харесвания. В публикацията си тя благодари на модната къща за визията си, която е най-любимата ѝ досега.

Вижте тази публикация в Instagram.

My first BAFTA’s ! thank you @bafta for having me present and @chanelofficial @virginieviard for letting me wear one of my favorite looks ever

Публикация, споделена от Lily-Rose Depp на