Семейството на Виктория и Дейвид Бекъм прекара последните няколко дни релаксирайки в Маями. Бившата спайска, заедно със съпруга си Дейвид Бекъм и децата им Круз, Ромео и Харпър, споделяха доста кадри от почивката си. Наред с тях, Виктория наблегна и на снимките на дъщеря си Харпър с малкия син на Ева Лонгория - Сантяго, когото на галено наричат Санти.

Вижте кадрите >>

Въпреки че Харпър е със седем години по-голяма от Санти, тя обожава да прекарва време с малкия си приятел. Майката на бебето пък Ева Лонгория също споделя, че Сантяго обича Харпър. Затова и по повод рождения ден на момичето на Бекъм, който беше на 10 юли, актрисата от "Отчаяни съпруги" сподели много сладка снимка, на която рожденичката държи на ръце малкия и се усмихва, докато той се взира в нея.

По всичко личи, че приятелството между децата на Бекъм и Лонгория процъфтява, както и отношенията между двете известни дами - Виктория и Ева. Те продължават да бъдат много близки, въпреки натоварените си графици, работните си ангажименти и грижите за семейството.