Вече 23-годишната дъщеря на Еминем - Хейли Джейд Скот Метърс, публикува двусмислен пост в своя Инстаграм профил с картинки на 7 пръстена и веднага провокира появата на коментари, че се е сгодила.

Оказа се обаче, че Хейли просто е имала предвид песента на Ариана Гранде "7 пръстена", тъй като дъщерята на рапъра Еминем се е облякла като известната певица за Хелоуин.

Вижте снимки >>

Явно Скот все пак е намерила вдъхновението, за което миналия петък помоли своите последователи в социалната мрежа, пишейки:

"Хубав петък на всички, надявам се да имате призрачен уикенд, ако ходите на партита за Хелоуин, моля ви да споделите идеи. Имам нужда от вдъхновение."

Но пък костюмът на Хейли, облечена като Ариана Гранде със седемте пръстена до снимката, явно доста обърка феновете ѝ и в профила ѝ в социалната мрежа заваляха въпроси и коментари дали се е сгодила. Един от последователите ѝ внесе яснота с обяснението, че седемте пръстена не са знак, че Хейли е сгодена, а са препратка към песента на Ариана Гранде, включена в албума ѝ "Thank U, next".