Дъщерята на Фелисити Хъфман и Уилям Мейси ще си вземе почивка след гимназията. Плановете на София да учи в колеж остават на заден план след признанието на майка ѝ, че е дала подкуп, за да бъдат попълнени отговорите на дъщеря ѝ на изпита SAT.

Вижте снимки на Фелисити и семейството ѝ >>

Съвсем наскоро семейството е отпразнувало завършването на 18-годишната си дъщеря, като Мейси е бил забелязан с празнични балони за специалния случай.

Миналия месец звездата от "Отчаяни съпруги" се призна за виновна по обвиненията за измама, потвърждавайки, че е платила 15 000 долара, за да помогне на София да влезе в престижно учебно заведение.

Семейството е по-сплотено от всякога и докато чакат да излезе присъдата на Хофман, двете им дъщери прекарват повече време с родителите си.

Източник на американската преса издава:

"Уилиам и Фелисити преминават през много труден период, но се опитват да съберат живота си наново и да обединят семейството си. Приятелите и феновете на Фелисити са горди от проявената смелост и честност в съда. Тя знае, че е направила грешка. Семейството осъзнава, че на Хъфман може и да ѝ се наложи да излежи присъда, затова докато чакат решението живеят ден за ден."

Дъщерите на известната двойка се опитват да се придържат към обичайната си рутина и дават най-доброто от себе си в края на учебната година, като същевременно правят планове за лятото. Момичетата са много близки с майка си и биха направили всичко, за да я подкрепят.

По думите на близки до семейството актрисата не спирала да се тревожи, отбелязвайки, че е допуснала най-голямата грешка в живота си.