Водещата Гала и дъщеря ѝ Мари Константин споделиха, че новото попълнение в звездното им семейство ще е момиченце.

Още по темата

В новия епизод на подкаста "Кажи ми, мамо" двете дами изпробваха дали бабините методи за предсказване на пола на бъдещата рожба ще успеят да отгатнат. Те подклаждаха любопитството на зрителите през целия епизод, като не споделяха дали е момче или момиче, а го направиха чак накрая.

В епизода споделиха и трогателен видеоклип, който показва реакцията на Гала, когато с мъжа ѝ Стефан научават, че на хоризонта се задава момиче. По техни думи разбрали навръх рождения му ден, когато отхапал кексче с розов пълнеж, преди да духне свещичките. "Ще си имаме момиче! Толкова съм щастлива", възкликна бъдещата баба, подскачайки и пищейки от вълнение. Стефан също не скри радостта си, но той бе по-тих с изразяването ѝ като прегърна доведената си дъщеря.

"Аз бях сигурна, че ще имаш момиче, както бях сигурна и за теб, когато аз бях бременна. Много е хубаво, мамо. Ще видиш, че е най-вълшебното нещо да си имаш момиче", каза Гала на Мари.

Бъдещата майка разкри обаче, че през цялото време си е мислила, че ще има син, защото си е представяла много ясно образа на малко къдраво момченце. Но е категорична, че е повече от щастлива от пола на бебето.

Припомняме, че преди няколко седмици самата Гала съобщи в ефира на "На кафе" щастливата новина, че ще става баба.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО