Тези дни графикът на Мари Будева е изпълнен с многобройни срещи, заради които тича из улиците на София. В официалната си Инстаграм страница дъщерята на тв водещата сподели с последователите си, че подготвя свой проект, но не издаде подробности около него.

Единственото, което написа, е, че безкрайно се вълнува за осъществяването му и се надява той да се хареса на почитателите ѝ.

Вижте снимки >>

Към публикацията Мари качи и снимки, с които показва бизнес визията си, която включва плетена гълъбовосива рокля с дължина над коляното и широко черно сако, които е комбинирала с кубинки. Младата дама е заложила на чанта "Dior", която е в цветовете на облеклото ѝ, а единствените аксесоари са голям часовник и няколко пръстена.

"Мрачното и дъждовно време ме зареди със страхотно настроение, макар да звучи неочаквано - това е любимото ми време и се чувствам най-добре в него. Май ми личи, че съм уморена", гласи посланието към кадрите.

Но наред с хубавото, което ѝ се случва, брюнетката се оплака, че е подложена на виртуален тормоз. Тя пусна стори, в което обяснява, че един от потребителите на социалната мрежа не спира да пише неприятни неща и да реди обиди под формата на коментари.

Будева уточнява, че преди 2 седмици е изпратила лично съобщение до профила, но така и не е получила отговор, а коментарите продължили. Нещо повече - грозните думи се насочили и към хората, пишещи позитиви под изображенията ѝ.