В момента повечето курорти по нашето Черноморие са се превърнали в истински призрачни градове, чийто улици пустеят. Вратите на хотелите стоят заключени, а по-голямата част от баровете, редящи се един след друг по плажовете, са затворени... Изключение правят едва шепа заведения, надяващи се да привлекат някой случаен минувач, но и техните маси са сравнително празни.

Днес от нощния живот, с който по принцип се славят ваканционните ни селища, заедно с ордите от чуждестранни туристи, няма и помен... По всичко личи, че се очертава почти нулев сезон за туризма в България.

Вижте снимки >>

Въпреки всичко има нещо наистина примамливо в спокойствието и тишината, обхванали онези места, традиционно славещи се с шумните си партита, започващи с падането на нощта и продължаващи чак до първите лъчи на зората - като например Слънчев бряг.

По ирония на съдбата сега този магнит за хората, търсещи горещи емоции и безкрайно веселие, е съвсем обезлюден - потънал в причудлив летаргичен летен сън. Но именно това му придава изключително романтична атмосфера, от която влюбените двойки могат да се възползват.

Точно като дъщерята на Глория и Илия Загоров - Симона, решила да се възползва от разхлабените противоепидемични мерки и временно да остави зад гърба си натовареното ежедневие на столицата. Така брюнетката, която върви по стъпките на своята майка, но се изявява в различен жанр от попфолка, замина за морето заедно със своя любим.

Двамата избраха за почивката си именно Слънчев бряг, където могат необезпокоявано да се разхождат по плажната ивица, чиито единствени "посетители" са множеството гларуси, стоящи на групи по пясъка. Изпълнителката на песента "Амазонка" публикува в личната си Интаграм страница поредица от снимки, разкриващи на последователите ѝ в социалната мрежа мигове от пътуването и престоя им. Пред фотографския обектив двойката показва близост и често разменя нежни ласки.

Симона показа своята половинка - Даниел, който е полицай, в средата на месец май т.г. Тогава тя качи в платформата техни кадри, показващи ги на поход високо в планината. Почитателите ѝ коментират, че любовта се отразява повече от добре на Загорова, чиято фигура е по-вталена от всякога.