По-малко от 6 месеца след сватбата си 22-годишната Бинди Ъруин съобщи, че е в очакване на първото си дете. Дъщерята на станалия известен като Ловеца на крокодили Стив Ърувин и съпругът й Чандлър Пауъл, който е нейн колега от зоопарка в Астралия, ще стават родители през следващата година. Това обяви самата Бинди в своя профил в Инстаграм със сладка снимка как двамата с Чандлър държат умалена униформа на зоопарка в бебешки размер.

"Бебе войн на дивата природа 2021. Чандлър и аз сме горди да съобщим, че очакваме бебе. Чест е да споделим този важен момент с вас", написа бъдещата майка, допълвайки, че все още се намира в първия триместър от бременността.

Под поста нейният съпруг я е подкрепил, като е оставил коментар: "Ти ще бъдеш най-добрата майка." Пауъл също използва своя Инстаграм, за да сподели своето вълнение от това, че ще става татко.

"Ще ставаме родители. Имаме си бебе войн на дивата природа, което ще се появи на бял свят през 2021 г. Да стана баща е най-важното нещо в моя живот. Нямам търпение да се впусна в това приключение с моята прекрасна съпруга."

Бинди и Чандлър се ожениха на 25 март в семейния зоопарк в Австралия на скромна церемония заради пандемията от коронавирус.

Австралийският естественик и телевизионна звезда Стив Ъруин загина през 2006 година, когато при гмуркане по време на снимки в района на Големия бариерен риф, скат го убожда в зоната около сърцето с отровния шип на опашката си. Ловецът на крокодили загина на място. Тогава дъщеря му Бинди е само на 8 години.