Дъщерята на Ловеца на крокодили е бременна

По-малко от 6 месеца след сватбата си 22-годишната Бинди Ъруин съобщи, че очаква първото си дете

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Ловеца на крокодили е бременна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сладури са, да им се роди също такъв сладурски бебок!!! :)))

Много ми е интересно това кого интересува?

бълвайте злоба и остроумни плиткоумности, ноооо - сладураната си е сладурана, при това добродушна, и не е богаташка

А бай Пешо от 5-тия етаж пръдна в асансьора !

Довечера вкъщи ще правим дете/деца с моята половинка! Каня ДИР-а да снима всичко на живо и после да тегли една дълга статия със снимков материал, барем стане звизди!

Може и аз да съм бременна, снощи приятеля ми ме такова.... ще държа дира в течение да отразява новината..

Мога веднага да позная как ще се казва ;)

Да са живи и здрави младите! Обаче новината кърти мивки. Що няма инфо от кой опит е станало , каква е била позата, ... ДИР излагате се

Само да не се окаже, докато той лови крокодили в реката, тя лови питони в спалнята ...

беше се родил за професията си , невероятен ..... но , защо за едното шоу трябваше да надвесва над устата на крокодил едно от бебета си ? .... то и Майкъл Джексън държеше така бебето си през терасата , не , че нещо , ама...... !!!

И времето си минава.... Сега Стив щеше да се радва, че даже да изглежда по-млад и от зет си. Кончината му бе не само неочаквана, но и нелепа. Надявам се, че от тобър човек се раждат пак добри хора. Да са живи и здрави младите, да помнят баща си и да разкажат за него и на детето си!

От крокодил ли е бременна?

Не! От костенурка! Тъпак!!!

покъртително,безпрецедентно брзинтересна и нрзасягаща ни нивина

Възхищавах се на Стив Ъруин и за мен той винаги ще е пример за много смел и забележителен човек! Много харесвах предаванията му - имаше такова обаяние, че можеше да "плени" всеки да го гледа. Жалко, че си отиде много рано от този свят! Надявам се , внукът/внучката му да се "метне" на него! Светът винаги ще има нужда от такива хора!

Винаги ме дразнеше неговата самонадеяност и незачитането на правата на животните. Не се изненадах изобщо, че си намери майстора.

Досега не знаех че има ловец на куркудили още по малко че дъщеря му е хетеро. От тази новина затъпях още повече.

Глупак.

Брех, 2006-та ли беше?!? Как си минават годините. Споням си, че тоагва много се натъжих за човека. Беше много колоритен и безстрашен. Спомням си ясно, един негов филм как бягаше заедно с няколко комодски варана. Да е живо и здраво детето и късмет на родителите, че тези животинки около тях са опасни.

нищо не ми говори! Бог да го прости! Да са живи и здрави децата му и внучетата.

Надали има!!!

Живи и здрави ама.....

Браво на момата.... И тя е уловила едно ..."опашато" в тъмната пещера,макар и да е толкова дребно, че трябва микроскоп за да се зърне :)))

на Путин щерката ли ами имате право да питате скоро ще и бъдете крепостни селяни - муахахаха и като прихване ще има цяла седмица пир с кебапчета при всички подвластни губернии а за българите ще има и бонус по 50лв на калпак дневно за целите 9месеца дорде го носи наследника на Путин да видите и разберете вий че Путин е човек и си отстоява интересите на държавата а не да ги продава на дребно като Бойче и останалите мутро черепухи

Много сте хинтелигентни. Ама вие си го знаете. Баща и беше голям муж. Помня като го гледсх по дискавъри и амимал планет. p.s :Прав е професора Христов за 80 те процента, Бойко за матряла и царя беше прав за смяната на чипа. Лека и умната, ако не русата.

Няма да мога да мигна от вълнение! А на Путин шерката КОГА?

Вероятно на Шyтkuн щерката ще си смени фалимента с такъв "баща" ....

Може веднага, слага си страпона, надупваш се, и ще те забремени!

Прилича на баща й

Явно някой крокодил я е праснал за отмъщение..