Като ги видите, веднага ще ги познаете... Е, може да помислите, че едната е огледален образ на другата, но няма как да не отгатнете, че между тях има силна и неразривна връзка - връзката между майка и дъщеря.

Говорим за прекрасните Рийз Уидърспуун и нейното пораснало момиче Ава Филип. А поводът за новата им красива снимка в Инстаграм е 21-ият рожден ден на Ава.

Вижте снимки на Рийз и Ава >>

"Честит рожден ден на моето сладко момиче, което се превърна в невероятна млада жена", гласи част от посланието на Рийз в социалната мрежа.

Ава е най-голямото от трите деца на актрисата Рийз Уидърспуун. Тя е плод на любовта ѝ с актьора Райън Филип, с когото са женени от 1999 до 2008 г. Двойката има и по-малък син - Дийкън Филип, който е на 16 години. Третото дете на Уидърспуун е синът ѝ Тененси (на 7 години) от брака на звездата с Джим Тот. Рийз и Джим са семейство от 2011 година.

Без никакво съмнение Ава е пълно копие на майка си. Момичето притежава красивата усмивка, специфична брадичка и красивата руса коса на Рийз. Но не може да се отрече, че е наследила и чара на баща си Райън Филип.

Официален Instagram профил