17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ава е пълно копие на баща си и много по-хубава от майка си на нейната възраст.

От дъщерята.

Рийз ще я запомня във филма където се влюбва в по-голямото от нея съседско фермерско момче. Страхотен филм! Жалко, че вече дори американците не правят такива, а само глупави "модерни" лигавщини. И да, имат известна прилика с дъщеря си, но чак пък копие.

Филмът е,,Човекът на луната,,,, The Man in The Moon,,-незабравим филм. Двете сестри бяха влюбени в момчето.Там Рийз е 14годишна и играе ролята на по- малката сестра,влюбена и в музиката на Елвис Пресли.

Както обикновено детето прилича на баща си райън филип...Вижте очите ,а те дават облика на едно лице...

Като казвам детето имам предвид момичето-тва е старото правило-момичетата приличат на бащите си момчетата на майките си.Е има и отклонения но правилото е такова

добре че не е пълно копие на майка си... сега, може Уидърспун да е голяма работа като актриса, не го отричам - но с тази голяма и остра брадичка и прекалено източено чело прилича на някакъв хуманоиден робот, създаден от изнвънземни по бързата процедура...

Имат еднакъв тен, еднакъв цвят на очите и двете се изрусяват в еднакъв нюанс. Друга прилика няма - нито формата на брадичката, нито формата на очите, носовете им са различни, скулите също. Къде е копието тук?

Ако тази на снимката в колата е дъщерята - никога не би казал човек, ч е дъщеря на риийз . И защо трябва да прилича на майка си външно, за дабъде красива или стойностен човек? Самоп за гръмки заглавия безсмислени

Що крадеш никнейм, а, калпазанин?!

Аз обаче ще избера майката !

По-добре щерката естествено!

ама се е клонирал таткото. Ако някой не го забелязва е слаб физиономист.

И двете дядо попе!

Лакомник :-)

На мен пък ми девойчето ми прилича на таткото Раян Филип - има неговите очи, а той е много по-красив от Рийз Уидърспуун.

По-красива е Рийз Уидърспуун, пък! ;-) п.п. Не се ли усещаш, че е нормално жените да харесвате повече Раян Филип, а мъжете да харесваме Рийз.

Не може така Райчо, не е политкоректно да не харесваме това, което казват жените! Щом е казала мъж, длъжни сме мъж да харесваме.

се е клонирала

Просто е хубаво русо и синеоко момиче като майка си, но чертите й са различни и наистина повече прилича на баща си.

Алена какво прави с тях на Колизеума? Тая навсякъде се вре за пустата реклама...:))))))