Първородната дъщеря на Юън Макгрегър, превъплътил се в образа на Оби-Уан Кеноби в "Междузвездни войни", впечатли със смелостта си всички присъстващи на премиерата на филма "The Birthday Cake", състояла се наскоро в Лас Вегас. Клара привлече всеобщото внимание, появявайки се под светлините на прожекторите с рани по лицето си, причинени ѝ куче, ухапало я половин час преди старта на бляскавото събитие, провело се в музея "The Mob".

25-годишната актриса разказа за инцидента в своята лична Инстаграм страница, публикувайки снимка от болничното легло в спешното отделение, където ѝ се е наложило да отиде, малко преди да се отправи към мероприятието. Публикацията ѝ не само събра хиляди харесвания, но също така предизвика възхищението на голяма част от последователите ѝ в мрежата, адмириращи храбростта ѝ да пристъпи на червения килим, въпреки случилото се.

Вижте снимки >>

"Ти си безстрашна", написа в коментарите под поста ѝ щерката на Синди Крауфорд - Кая Гербер.

"Независимо от всичко, изглеждаш безупречно", включи се колежката ѝ Сиена Оберман, която също има роля в трилъра, заедно с Вал Килмър.

Синеоката хубавица показа, че нищо не е в състояние да я спре, дори това да означава, че трябва да застане пред множеството фотографски обективи във вид, който е далеч от безупречността, към която по традиция холивудските знаменитости постоянно се стремят. Така, въпреки нараняванията си, тя пристигна на първата прожекция на продукцията, в която участва редом до своя баща, с усмивка. Без да оставя неприятното премеждие да помрачи настроението ѝ през специалната вечер, Клара позира в бежов разкроен костюм на марката "Fendi", допълнен от черни сандали на висок ток и дамска чанта, подхождаща цветово на облеклото ѝ. Освен това тя дори не се бе опитала да прикрие раните си с грим, показвайки ги на събралото се множество, без каквато и да било следа от притеснение.

Клара е плод на любовта между Юън и съпругата му Ийв Мавраки, за която артиста бе женен в продължение на цели 25 години - от 1995 г. до 2020 г. Тя се ражда в годината, през която баща ѝ добива световна слава с участието си в "Трейнспотинг". Днес обаче двамата вече работят заедно и са продуценти на лентата "The Birthday Cake".

"Чувствам се като истинска късметлийка, че имам възможността да бъда и копродуцент, и актьор в този филм, който се отличава с толкова невероятен актьорски състав!" , написа тя към трейлъра, който сподели през май т.г.