Поп фолк певицата Деси Слава даде първото си интервю след раждането на втория си син, в което разкрива, че е страдала от следродилна депресия.

Вижте снимки на Деси Слава и семейството ѝ >>

"След като родих Борис, имах известно време следродилна депресия, която уж трябваше да отмине по-бързо, но не ме пусна толкова бързо, а чак сега от един-два месеца идва периодът, в който сякаш възкръсвам за ново начало", споделя 40-годишната певица пред "Планета ТВ"

Тя допълва, че майчинското чувство потискало артиста в нея и въпреки че не е спирала участията, не се чувствала в кондиция.

"От известно време имам желание и за някакви диети, защото доста се борих с килограмите и те ме надвиваха винаги и не успявах да намеря тази воля. Напоследък намерих сили да започна да правя някакви неща за себе си", споделя Деси Слава.

Тя откровено разказа, че не е осъзнавала толкова много майчинството и отговорността, след като родила големия си син - Майки, който вече е на 18 години. Тогава била много по-млада и получавала сериозна подкрепа от майка си.

"Не бях тази майка, която съм сега. За хубаво или за лошо, това са стечения на обстоятелствата и съдбата. Липсвала съм много на Майки и сега не смятам да го допускам същото с Борис. Не съм го осъзнавала тогава. Когато съобщих на Майки, че съм бременна и че ще има братче, той много се зарадва в първия момент и в следващия се разплака и ми каза: "Мамо, надявам се на него да не му липсваш така, както на мен си ми липсвала." - Аз се разплаках заедно с него", доверява още певицата.

Деси Слава каза още, че сега е много по зряла и е осъзнала, че е много важно човек да бъде до детето си.

В момента изпълнителката работи по два нови проекта, единият от които съвсем скоро ще види бял свят. Ще бъде танцувално и комерсиално парче. За музиката, певицата мисли да следва тенденцията на по-мелодичното звучене.

Деси Слава има връзка с 23-годишния ММА боец Благой Найденов, който е и таткото на Борис. Вторият син на певицата ще навърши 2 години на 28 декември.