Слънчевите Малдиви се оказаха едно от най-популярните места, към които мнозина се отправиха в края на миналия месец, за да изпратят старата година подобаващо - далеч от тревожната реалност, и да посрещнат новата с горещи емоции. Дни, преди януари официално да настъпи, там отидоха Николета Лозанова и половинката ѝ Ники Михайлов, а след тях на островната държава в Индийския океан пристигнаха Антония Петрова и съпругът ѝ Ивайло, придружени, разбира се, от малкия си наследник Благовест, които посрещнаха 2021 г. на бляскаво тържество под открито небе.

Освен семейство Батинкови обаче, наскоро стана ясно, че Деси Цонева също е избрала лазурните брегове на тропическия рай, за да отбележи настъпването на новите 12 месеца, а ваканцията ѝ продължава с пълна сила и до днес. Преди дни телевизионната водеща сподели в личния си Инстаграм профил снимка от плажа, на която носи цял черен бански костюм, а визията ѝ се допълва от тъмни очила тип "котешко око".

Вижте Деси и Антония на Малдивите >>

"Какво бихте си пожелали, ако знаете, че можете да получите всичко, но имате право само на едно желание?", гласи посланието към кадъра, получил множество харесвания.

На него обаче тя не разкрива на последователите си в социалната мрежа къде точно се намира. Брюнетката качи в профила си още няколко изображения, заснети на крайбрежието, преди да издаде местоположението си. На едно тях се вижда, че дъщерята на Димитър Цонев се е отдала на разходка с яхта, носеща се тюркоазените води на естествения басейн, припичайки се на палубата по бял бански с дантела от две части, който е комбинирала с плетена шапка с широка периферия.

"Най-после и аз имам тен", пише тя.

Истински фурор след почитателите ѝ обаче направи друг неин кадър, на който е застанала на поза "мост" върху белия пясък на един от плажовете, а зад нея се вижда безкрайния син хоризонт.

"Никак не е зле... или с други думи - все още ме бива", са думите, придружаващи поста ѝ.

"Брутално тяло, уби ги...", коментира един от феновете ѝ, добавяйки огнен пламък.

"Добра поза", включи се друг.

"Супер си! Аз смело реших да покажа на детето, че още я мога и така си останах", сподели Цвета Евтимов, по-позната като FabMama, шегувайки се.