Впускайки се в поредното вълнуващо приключение, всеки човек, чиято най-голяма страст са пътуванията, предпочита да изследва различни територии, изпълнени с редица нови преживявания, благодарение на които постепенно опознава красотата на света. Има обаче и такива хора, които вместо да се впуснат в неизвестното, без да знаят точно какво могат да очакват от него, предпочитат да се върнат към познатото, особено ако то е онова място, завладяло сърцето им още от първия миг, когато са стъпили на него. Наскоро стана ясно, че за Деси Цонева координатите на това специално място водят не къде да е, а до Малдивите, тъй като преди няколко дни журналистката отново избра да почива на лазурните брегове на островната държава, разположена в Индийския океан.

Това е поредната визита на брюнетката и любимия ѝ Явор Стефанов на райското кътче, попаднало сякаш по случайност под синьото небе, като този път с тях е им двегодишната им дъщеричка Бианка-Димана, която вече очевидно е достатъчно голяма, за да ги придружава в обиколките им по широкия свят. Бившата репортерка на предаването "На кафе" пристигна там заедно с 20-години по-големият от нея собственик на издателства "Анубис" и "Булвест 200", за когото преди две години се сгоди, и наследницата им преди три дни, като остави хладното време у нас зад гърба си, за да открие личния си ваканционен сезон по-рано от обичайното, наслаждавайки се на тропическия климат.

Вижте снимки >>

Семейството отседна в 5-зведния комплекс "Anantara Dhigu Resort", състоящ се от множество вили, част от които са построени върху фините бели пясъци на плажната ивица, докато други са издигнати на кокили над кристално чистите тюркоазени води на естествения басейн. Откакто е там брюнетката не спира да споделя със своите последователи в социалната мрежа снимки от ваканцията си, заредени с положителните и горещи емоции на лятото, което все още е прекалено далеч от нашите земи. Разбира се, почти всички изображения са заснети на крайбрежието, където дъщерята на покойния Димитър Цонев се радва на високите температури по оскъден бански костюм в две части, разкриващ голяма част от нейното тяло.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Целуната от слънцето и с повече тен през всеки изминал ден", пише тя към един от кадрите си, получил множество харесвания във виртуалното пространство, както и не по-малко коментари, изпълнени с ласкави думи за начина, по който изглежда.

Съдейки по публикациите ѝ в Инстаграм тя е потънала в безвремието, обхванало дестинацията, отдавайки се на безгрижни мигове с любимите си хора. Нейният последен пост я показва как релаксира, легнала на бял мрежест хамак, потопен частично във водата, на какъвто всъщност преди време се снима и голямата балканска звезда Цеца Величкович, която посети Малдивите с бившия си партньор - по-младия от нея Богдан, който е син на бившия спортист и европейски шампион по троен скок Милош Срейович, малко преди двамата да се разделят, прибирайки се обратно в Белград.

По всичко обаче личи, че не такъв край очаква Деси и нейната половинка, които изглеждат по-влюбени от всякога, радвайки се на своята компания, по време на жаркото си и романтично бягство. Все пак при всеки удобен случай Цонева засвидетелства силните си чувства към бизнесмена, определяйки го често като любовта на своя живот.

Снимка: Официален профил в Instagram