Децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън - принцовете Джордж и Луи и тяхната сестра принцеса Шарлот, се появиха в очарователно видео, в което аплодират всички медицински лица, които са на първа линия в борбата с коронавируса.

Вижте снимки на семейството >>

Клипчето бе публикувано в официалния Инстаграм профил на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

А посланието към него гласи:

"На всички доктори, медицински сестри, лични лекари, фармацевти, доброволци и други медицински лица, които работят неуморно да помогнат за всички, засегнати от COVID-19, благодарим ви!"

Във видеото принц Луи, който става на 2 години през следващия месец, е застанал между 6-годишния си брат Джордж и 4-годишната Шарлот, като се опитва да ръкопляска в унисон с тях. Тримата са облечени в синьо - официалният цвят на Националната здравна служба във Великобритания.

Вижте тази публикация в Instagram.

To all the doctors, nurses, carers, GPs, pharmacists, volunteers and other NHS staff working tirelessly to help those affected by #COVID19: thank you. #ClapForOurCarers #ClapForCarers #ThankYouNHS #ClapForNHS

Публикация, споделена от Kensington Palace (@kensingtonroyal) на

 

По време на изолацията семейството на Кейт и Уилям се намира в дома си в Сандрингам - Анмър Хол. По принцип те живеят в двореца Кенсингтън в Лондон, но често отсядат и в имота си в Сандрингам, който получиха като сватбен подарък от кралица Елизабет II през 2011 г. Принц Джордж и принцеса Шарлот също в момента са сред децата, които се обучават онлайн.