Пролетта вече не е това, което някога беше... Ако в миналото дните ѝ бяха изпълнени предимно със слънчеви лъчи, то в настоящето те изобилстват от дъждове. За контрастът между нейния предишен и сегашен образ свидетелства ѝ термометърът, според който градусите навън изобщо не съответстват на дата, изписана на календара.

Да, напоследък времето съвсем се обърка, сякаш напълно е забравило характеристиките на всеки един от четирите сезона, като в момента се опитва наслуки да ги налучка, само че без особен успех, както се вижда. Поради тази причина мнозина решиха да се спасят от неприятните климатични условия у нас, променяйки своето местоположение. Една от тях е Диляна Попова, която се отдаде на почивка, отправяйки се към тропиците.

Вижте снимки >>

Предвид стихийния пожар, който обичайно провокира в мъжките сърца, разрастващ се с всяка следваща нейна снимка в социалните мрежи, спокойно може да се каже, че брюнетката е истинско огън момиче. Въпреки това тя не бе предизвиквала скоро никакви бедствия във виртуалното пространство, тъй като бе свела до минимум своята активност в него. Сега обаче бившата половинка на актьора Асен Блатечки, когото неотдавна е заменила с ресторантьора Лъчезар Захариев, както преди няколко седмици предаде родната преса, се завърна с нови горещи кадри в своя Instagram акаунт. С тях тя показа на своите над сто и деветдесет хиляди последователи в платформата подбрани мигове от ваканцията си.

За почитателите на звездата от "Завръщане" не е тайна, че тя има слабост плажните ивици, на които по лична традиция прекарва жарките месеци на всяко лято. Ето защо надали някой от тях се е изненадал, когато е видял, че и в момента моделът разпуска точно на такава. Макар да не посочва къде точно се намира, загатвайки единствено, че мястото е остров, мнозина заподозряха, че става въпрос за Занзибар, където и преди е била, при това повече от веднъж.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Винаги е лято някъде", гласи посланието ѝ към галерия от два кадъра, събрали към момента над осемнадесет хиляди харесвания, на които позира пред фотографския обектив в кафяв бански костюм от две части със силно изрязана кройка, разкриваща прекрасното ѝ тяло, за което получи редица комплименти в коментарите под поста.

И макар на тях да се вижда, че и там, подобно на тук, над небето са надвиснали тежки облаци, потребителите, последвали нейния профил, са единодушни, че Диляна озарява дестинацията със своето присъствие. Част от тях се запитаха дали компания в пътешествието извън граница ѝ прави нейният нов партньор, който преди управляваше плажен бар на къмпинг "Градина", а сега е в управата на Българската асоциация на заведенията и е чест коментатор в телевизиите по въпросите за ресторантьорския бранш. Само че красавицата не издава кой е човекът, правещ ѝ фотографиите. Вместо да се снима с него, тя се появи с маймуна.

"Личи си откъде са тръгнали нещата", пошегува се тя.

За първи път се заговори, че Попова и Захариев са двойка в средата на март, когато се появиха за кратко заедно на представянето на книгата на журналиста Георги Милков "Истории от ръчния багаж". Тогава забелязалите ги на събитието медии предадоха, че те са се движили плътно един до друг, изглеждайки щастливи.

Снимка: Официален профил в Instagram