Има още време до началото на лятото, но слънчевите лъчи, които напоследък все по-често успяват да пробият облаците, стелещи се по небето, карат голяма част от хората да гледат с надежда към жаркия сезон и нетърпеливо да отмятат дните до него в календара. Много от потребителите на интернет пространството дори започнаха да си припомнят различни мигове от отминалите топли месеци през годините, публикувайки фотографии от морския бряг, например.

Покачващите се градуси в социалните мрежи винаги са сигурен предшественик на повишаващите се температури навън... А през последните седмици Инстаграм вещае, че се задават рекордни жеги.

Ако не вярвате, можете бързо да прегледате началната страница на платформата, както и историите на популярните български дами, където ще се натъкнете на един наистина горещ кадър на прекрасната Диляна Попова.

Вижте кадъра >>

Наскоро светлооката красавица сподели своя архивна снимка, с която зарадва последователите си в сайта, карайки сърцата на мъжката част от почитателите ѝ значително да ускорят своя ритъм. На изображението, заснето от фотографа Костадин Кръстев-Коко, актрисата и модел е вперила предизвикателно поглед към обектива, позираща само по черно дантелено бельо, разкриващо на зрителя завидната ѝ фигура. Около нея, сякаш за да подчертаят допълнително нейния сексапил, бушуват огнени пламъци.

"Снимка отпреди 200 години", гласи посланието на публикацията ѝ, придружено с просълзено от смях емоджи.

Диляна е от популярните имена, стриктно спазващи наложените мерки от началото на извънредното положение, ето защо повече от месец всички актуални кадри, които качва, са заснети в нейния дом. Преди няколко дни брюнетката пусна фотос от банята на жилището си, на който прикрива голото си тяло с бяла хавлиена кърпа.

Като модел със сериозен опит зад гърба си, Попова никога не се е притеснявала да се съблече камера, като допреди лентата "Останалото е пепел" кадрите винаги са разкривали плътта ѝ по естетичен начин, оставящ най-съществените ѝ части на въображението на зрителя. За една от сцените във филма, разказващ любовната история между Атанас Буров (в чийто образ се превъплъщава половинката ѝ в реалния живот - Асен Блатечки) и неговата секретарка Мария, тя за първи път захвърли всички дрехи.