17-11-2017 20-11-2018

Коментари

39 годишна татуирана с тоя с пари а не със слаб и безработен отврат

Не разбирам плювките по адрес на жената. Нали Асен Блатечков я харесва, вие ли сте критерия или той, който е определен за един от най-секси български мъже?! Ей лелки знам, че вие сте тези които пишете гаднпи коментари за хубавите жени като си пишете мъжки никове и се правите на бастуни.

Тоя Блатечки е татуиран идиот

Не одобрявате мнението ми. Ами то е ясно. По свобода на словото сме на 14000 място. Диктатура под ръководството на ГРОБ.ТОВА Е ГРЕШКАТА.

Страхотна чаровница! Всички, които не го признават или сте пълни комплексари или големи грозници!

Стара е тая и татуирана отврат и е стоя татуирания за пари а не със слаб безработен

Ти си такава

Защо са и подути джуките така? Да не е алергична към нещо?

Що за просташки коментари.тук не коментираме личните и неща ...Диляна е манеканка,това работи..чисто по женски го казвам и то защото веднъж я видях наживо..много добър ген ..благословение си е..тя кара 40те все пак..изглежда мнго свежа и стегната..беше просто по черен клин и потник..гена си е ген..за разлика от много други "значенитости " това е ..страхотно

Дилянчето е като Барселона и тя играеше по системата тики-Таки.

Хубаво е че може да продаде това, което ѝ е дадено свише !

Хубава жена,нежна,деликатна...като лебед е.Изпитваш желание да я погалиш, да я закриляш.Има различни типове жени,някои мъже харесват точно такива-вкусове различни.

Много нежен коментар. Браво

Аз изпитвам желание да и го лъзна

И преди 200 и сега, Диляна е прекрасна!

Много евтина реклама си прави,..като искаш да те забележат правшиш като тия на магистралата - разголваш се повечко и чакаш...жалко

"Формата е временна, класата - вечна !" За Диляна Попова, и двете са вечни !

Ама тя има ли класа?

какъв горещ кадър ,бре дами и господа,тя има излъчване на замразена риба-скумрия,страст-нулева!

Закъсала е милата щом се налага да напимня за себе си по този блудкав начин. Щеше да ми бъде много по интересно да видя бельо на 200 години, отколкото плажна кифла по нещо като прашки!

На тоя кадър носи бельо, струващо около 2 лв. Вероятно кадърът е от времена, в които не е припечелвала много.

Много неприятно ставаш дърт, мек и бърз...

Ханш и талия на една линия, раменете два пъти колкото ханша ... Преди им викаха на тия - "права тояга", но сега се водят красавици. Но да оставим това, каквото такова, дайте нещо различно от кадър по бельо и последващ такъв от без бельо, че то вече липсата на оригиналност минава всякаква граница... Не че някой го грее, но така и така ни заливате с помия, та поне да е по разнообразна :)

като любимите ти НЕ-прави тояги Кардашиян и Джей Ло, любимки на негрите, ТИР-аджиите и чалгаджиите, но пък всеки с вкуса си.

Явно е, че си ужасно комплексиран човек!

Не той а ти

Красива е Диляна и си е направила разумноо корекциите, за да не изглеждат просташки.

Иска ти се да е ама н ее

Като сърничка е. Жена- момиче. Никога няма да остарее

Дилянче, сама ли си пишеш УАУ коментарите? Много е тъпо.

Малко ботоксче на челцето трябва.

Отврат без талант.

да ти видим твоя талант и твоя задник?

Природни науки и работя това. Задни части, също добри.е?

Само да не пръдне!!!

Погрозняла е много. Изпосталяла една такава. Не че ше я върна, но не е това, което беше преди

И те не си това,което беше. А можеби никога не си бил (нещо).

Уникално противна физиономия и неприятни черти

Дайте нещо интетесно стига пошлост...... тая освен да я видиш за 2 мин и забравяш, то не може да не си прочел една книга през живота си.

Диляна, прибра си Блатечки, спри се вече. Няма на кого повече да се доказваш. На публиката вече не си интересна, все едно и също - почивка, плаж, по бански, без бански... аман.

ми то лесно да се каже, но трудно да се осъществи- то Дилянчето само това може на практика-да се снима гола или полу-гола.Кво да праи???

Не е късно да отвори джобса....и да се запише задочно математика или история.....и тн

Хаха, много точно казано! Наистина е всеки път едно и също: плаж- млаж, с очила, без очила, с бански или без, с бельо или без, а пък снимките с книга - няма такъв смях, чудесно се връзват с позите, показващи дупе, цици и какво ли не... Тук дори външността вече няма значение, защото главата е празна... много безинтересна и банална жена

Един и същ празен и тъп поглед over and over and over again.......

и аз това написах, но ми изтриха коментара!:) От това Дилянчето стана много по-умна:)

За външност - определено е привлекателна. Обаче с много лоши избори, направени през живота. Няма лошо, всеки живее, както му харесва и сам си кове съдбата. Не я упреквам, просто отбелязвам... Красивата външност не е от значение, когато остарееш и си сам. Да се замисли и да се опита да създаде и запази връзка/семейство с някого. ПС: Уважавам я, защото мисля, че не е склонна да прави компромиси на всяка цена. Помня в един ББ тогавашното ѝ гадже - певецът от Д2, се задяваше с някаква кака /забравих коя/, като смяташе, че после няма да има последствия, но Диляна не му прости, за което евала!

Задълбочен кифленски анализ в стил бг-мама! Дидито си е тъпо парче, винаги е била, виж й само празния поглед. Поредната подметалка на мутри и "лоши момчета".

Нещо не виждам красива външност, но за сметка на това коментарите под снимката, с изключение на твоя, който си е наистина точно кифленски, много ми харесват

Де да бях кифла.....животът ми щеше да е доста по-лесен поне. Виждам, че всички други коментари са с дълбок и смислен анализ на образа на жената, състоящ се в това, че е "К*рва" и "грозна". Твърде показателно за обществото.

Офффф пак ли тая

Оф пак ли тая

дари ли нещо на местната болница? опакова ли храна за социално слаби? не... обслужва само заможни "бизнесмени" и си плаща за реклама в дирника...

Николчето Станкулова като се изрекламира с дарения пред Ива Божкова..беше ембарасинг то уоч и листън ту....тъй,че по-добре не

Кърви, сър.

И преди 200 години все анорексична гъска с празен, тъповат поглед.

Що да е анорексична, на кадъра от младините й задните части са добре

И д не забрави да каже *много здраве" на Таки.

Добре де, ама то не може само гол гъз да ни показва това моме през два-три дни... все някакъв друг талант трябва да има или аз се бъркам ... !?

Ми "дилянчи "съ и ти ма мари Пено

Щях да се изненадам ако беше показала снимка с прилично облекло, но тази само оформя личността! Нищо ново ,и преди и сега все е същата! Има време .....нищо не остава на въображението, всичко е на показ!

Щях да се изненадам ако беше показала снимка с прилично облекло, но тази само оформя личността! Нищо ново ,и преди и сега все е същата! Има време .....нищо не остава на въображението, всичко е на показ!

Ама тя щото е уичила в Техникум по без облекло баш на центъра в Плееен дъ ге

Елате софиянци на плажа в Гулянци през лятото горещо Диляна по бабин бански ще покаже онова нещо...и печелившият софиянец е Асен Блатски

Браво! хубава ;)