Факт е, че с всеки изминал ден технологиите се развиват все повече, напредвайки по пътя към осъществяването на невъзможното дори, или поне онова, което само допреди няколко десетилетия сме считали за такова. Макар открай време Холивуд да предрича възхода им, въоръжавайки героите във филмите си с всякакви смайващи, та чак невероятни постижения на науката, надали някой изобщо е предполагал, че днес редица от тях ще бъдат съвсем истински... но те са именно такива. Така например преди броени часове Александър Сано показа в личната си Инстаграм страница нещо, което до неотдавна изглеждаше почти немислимо, но сега вече е напълно реално.

Вижте снимки >>

Актьорът публикува в социалната мрежа галерия от три изображения, на които позира заедно с доведения си син Иво Карамански-младши, показвайки новата му бионична ръка, след като в края на миналия септември загуби своята, вследствие на катастрофа. Преди няколко месеца, гостувайки в популярно телевизионно предаване, звездата от "В сърцето на машината", където изпълнява ролята на затворника Бохеми, обясни, че младежът е претърпял тежък инцидент на магистрала в Холандия, след като е заспал зад волана от умора, пътувайки към градa, в който следва висшето си образование.

Тогава бившият участник от "Като две капки вода", стигнал до финала в десетия сезон на шоуто за имитации, сподели, че семейството му все още минава през последствията от трагедията, но вече е на финалната права, тъй като чисто медицинските неща са приключили. В разговора с водещите той разкри, че предстои да сложат на Иво бионична ръка, правейки го Робокоп, както сам се шегувал, която може да бъде командвана чрез импулсите на мускулите.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Някои хора могат да си върнат функционалността на крайника до 80-90%", обясни артистът, заключвайки, че най-важното е момчето да бъде живо и здраво, а всичко останало ще бъде наред.

И ето, че днес младият мъж вече има такава, която показва на кадрите с настоящия съпруг на майка си Нели Атанасова, с когото се здрависва, усмихвайки се широко към обектива на камерата. Няма съмнение, че след мъчителните изпитания, през които премина, най-после изпитва някакво облекчение, а вторият му баща - гордост и възхищение, провокирани от силната му воля.

"Този пост посвещавам на всички деца, които преминават през сериозни предизвикателства и въпреки това запазват духа и позитивизма в себе си. За тези деца, които със собствената си светлина не дават на родителите си да попаднат в тъмнина. Сине мой, гордея се с теб и те обичам! Благодаря ти, че съществуваш! Бог да благослови децата ни", гласи емоционалното послание на Сано, съпровождащо публикацията му във виртуалното пространство, която към момента е харесана от почти седем хиляди души.

"Сила и любов! Респект!", написа под поста Есил Дюран.

Ивайла Бакалова, Диляна Попова, Ваня Джаферович, Галин и редица други популярни у нас личности също се включиха в коментарите, поставяйки сърца.

Александър с доведения си син Иво Карамански-младши

Снимка: Официален профил в Instagram