Актрисата Дрю Баримор озадачи всички, след като се разходи боса по улиците на Ню Йорк преди ден. Звездата бе заснета в сива тениска и сив спортен панталон, но без чорапи и без обувки.

Визията ѝ бе допълнена от голяма черна чанта и маска на лицето. Ясно се вижда, че стъпалата на актрисата, която скоро навърши 46 години, са събрали доста от мръсотията на улиците на Ню Йорк сити.

Смелият избор на звездата се проявява, след като наскоро тя сподели, че "старите времена, когато е обичала обувките тип Кари Брадшоу" са вече зад гърба ѝ. Причината е, че след раждането на двете ѝ деца, стъпалата ѝ са станали много по-големи и не може да обува изисканите дамски обувки на висок ток, така обичани от звездата в "Сексът и градът". През миналия месец Баримор обяви и решението си да си вземе почивка от актьорската професия. През септември 2020 г. Дрю постави и много успешно начало на своето ток-шоу.

Вижте снимки на Дрю Баримор >>

По време на разговор с актьора Оливър Хъдсън този месец актрисата разкри, че се е сдобрила със своята майка. Двете не си бяха говорили с години.

"С майка ми се разбираме вече. Има някаква мъдрост, спокойствие и уважение, които не можехме да постигнем преди."

Дрю Баримор е имала наистина странно детство. Майка ѝ я е отглеждала не като дете, а като своя приятелка и като малка постоянно я водела в известния нощен клуб "Студио 54". Дрю започва да пие алкохол и да взима наркотици много рано, а на 13-годишна възраст вече е изпратена в клиника за лечение на зависимости.

Сега самата Дрю е майка на две момичета - Олив и Франки от бившия си съпруг Уил Копелман, с когото се разведоха през 2016 г.

Официален Instagram профил

Проявите на звездата в последно време карат публиката сериозно да се замисли за психичното ѝ състояние и появата ѝ боса по улиците на Ню Йорк е поредният обезпокоителен факт, който ни кара да се питаме "Какво се случва с Дрю Баримор?!"