Поп сензацията Дуа Липа се похвали в Инстаграм с тайно пътуване до Индия.

Вижте снимки >>

Певицата е прекарала две седмици в държавата в Южна Азия. Пътешествието е било истински романтично, защото Дуа Липа е била с любимия си мъж. Двамата са посетили резервата за тигри Рантамбор, градовете Джейпур, Джодпур, екзотичните щати Гоа и Керала.

"Пътешествие, което планирахме от много време. Толкова съм щастлива, че успяхме да го организираме. Напълно се изключихме и бяхме завладени от магическата култура, храна и традиции. Редовните йога сесиите в 5 сутринта ме подготвиха да се върна на работа с пълни сили", написа Дуа Липа.

Изпълнителката разказа и как при посещение на храма "Ганеш" в Джейпур местна жена й помогнала, като й показала как да си сложи сарито, преди да влезе. Звездата и гаджето й са участвали в ритуал и са оставили дарове за боговете.

Дуа Липа е английска певица и композитор. Тя се превръща в музикална сензация още на 14, правейки кавъри на други изпълнители в YouTube. През 2015 година подписва с Warner Music Group и издава първия си сингъл. Тази година тя спечели две награди "Брит". През април песента й "One Kiss" с Калвин Харис се изкачи до номер едно в "Британския чарт за сингли".