Дуа Липа е по-искрена от всякога.

В подкаста "At Your Service" тя разкри интимни подробности от своя живот. 28-годишната попзвезда сподели, че един от най-съществените аспекти в сексуалния живот на една двойка е честността, и насърчи слушателите да нормализират откритите разговори за своите нужди. Както и самата тя прави. 

"Да не говориш за това със своя партньор за мен е странно". В момента Дуа излиза с френския режисьор Ромен Гаврас. Той се е запознал с родителите й, с които наскоро е пътувал до Ибиса, за да отпразнуват рождения ден на певицата. "Поддържайте връзката си свежа", призова Дуа. "В последно време чета, че много обвързани хора, всъщност са във фазата "съквартирант" с човека до тях. Смятам, че стигне ли се до този момент, е редно да поговорите с вашия човек."

Срещата с непознат е голямо предизвикателство за мнозина, а Дуа няма нищо против, но избягва приложенията за запознанства.

"Имам толкова много приятели, които използват тези приложения и понякога това работи", казва в подкаста тя. "Има нещо в неизвестността, което е вълнуващо - да се носиш по течението", допълва.

И въпреки това, за любовта според певицата се "изисква сила и зрялост". Тя смята, че преди хората сякаш са били по-свободни в своя избор и не са отдавали щастието си на някой друг. В днешно време според нея хората "хвърлят" отговорността за своето щастие само към един човек.

"Искаме да намерим този, който да задоволи всичко - романтичните ни нужди, сексуалните, и тази да имаме най-добър приятел."

Снимка: Getty Images