Жилището до Лас Вегас, в което тази седмица нахлу полиция във връзка с убийството на Тупак Шакур, бе осветено с полицейски светлини, които създадоха лек хаос.

TMZ пусна видеоклип с драматични кадри, в които се вижда как спец частите са наобиколили къщата в Хендерсън около 22:00 ч. и с мегафон нареждат на двама души, които са вътре, да излязат с вдигнати ръце. Към момента не е ясно дали само те са били арестувани или е имало още хора.

Припомняме, че в началото на седмицата полицията на Невада получи заповед за обиск. При нахлуването в имота са иззети хард дискове и снимки, според репортаж на "ABC News".

Иначе къщата е собственост на Пола Клемънс, която е омъжена за Кийф Д., за когото се смята, че се е занимавал с криптовалути. От години Кийф твърди, че негов племенник е Орландо Андерсън - обвиняемият за убийството на Пак през 1996-а. Колкото до двойката - не е сигурно дали все още живее в къщата. Според техни съседи, са се нанесли през 2016-а и по никакъв начин не са били подозрителни.

По информация на TMZ полицията е била на адреса около 2 часа. Големият въпрос без отговор е дали са намерили нещо, което би могло да приключи делото за убийството на Тупак.

Припомняме, че Шакур бе прострелян на 7 септември 1996 г. и издъхна в болница шест дни по-късно на 25-годишна възраст. От тогава по делото не са извършени никакви арести, поне досега.