Две години по-късно Бела Хадид и Марк Калман сложиха край на взаимоотношенията си.

"Двамата се разделиха приятелски преди известно време. Бела се съсредоточи върху кариерата си...и без друго бяха вече отдалечени", коментира близък до тях пред "Us Weekly".

За Хадид и Калман като двойка се заговори още през 2020-а, след като бяха забелязани заедно в кафене в Ню Йорк. Близо година по-късно моделът сам потвърди в социалните си мрежи. "Здрава и обичана", написа Изабела в личния си Инстаграм профил, позирайки с арт директора. Шест месеца след това сподели в подкаста "VS Voices" за трудностите, с които се е сблъсквала в предишните си връзки. "Израстнах около мъже, които постоянно ми повтаряха, че моят глас няма значение", разкри тя и допълни, че на по-късен етап това се е отразило по негативен начин, който пренесла в отношенията си с хората. "Трябваше непрекъснато да работя върху тази травма...връщах се при мъжете, които са ме карали да се чувствам нисша."

Дали заради това или поради друга причина моделът избягва да споделя в социалните мрежи за любовния си живот. "Не смятам, че е редно да показваш много от себе си там."

Припомняме, че преди Калман Бела имаше връзка с Абел - The Weeknd. В рамките на година (2015-2016) двамата постоянно се събираха и разделяха. "Все още се уважават, може би ако не бяха тежките им графици, щяха да са заедно още. Направиха всичко по силите си връзката да сработи", коментира запознат със ситуацията пред "Us Weekly". След токсичните им взаимоотношения, Абел замени Бела със Селена Гомес.

Снимка: Getty Images

Въпреки това е бил още в контакт с Хадид. "Тя наистина му липсваше", уточни още източникът. Изпълнителят има и немалко песни за тяхната раздяла. 

След сравнително дългата пауза в крайна сметка "Starboy" и Хадид се събраха за кратко през 2018-а, но окончателно сложиха край година по-късно.

View this post on Instagram

A post shared by The Weeknd and Bella Hadid (@abelandbella)