Дженифър Анистън е от хората, които обичат да говорят за приятелите си и да споделят за неразривната връзка, която са създали през годините.

Кортни Кокс

Двете с Кортни се запознават на снимачната площадка на сериала "Приятели" през далечната 1994 г. и до днес остават много близки. Анистън дори става кръстница на дъщерята на Кокс от актьора Дейвид Аркет - Коко.

"Да бъдеш приятел с Кортни означава да бъдеш семейство с нея. Тя е незабавно приобщаваща - топла, любяща, заинтересована от всичко за теб. Бях много нервнa да се срещна с нея, защото й бях голям фен. Тя внуши на всички ни да се продкрепяме и да се обичаме, а не да се състезаваме помежду си. Тя просто е много добър човек и невероятен приятел", сподели Джен по време на церемонията по връчването на звездата на Алеята на славата на близката й дружка.

Лиса Кудроу

Както с Кортни Кокс, така и с Лиса Кудроу Джен се сприятелява по време на снимките на "Приятели", като двете продължават да са близки и до днес.

"Моля, присъединете се към мен в честването на един от най-любимите ми хора на планетата. Лиза Кудроу. Тя e мой приятел и мое семейство от почти 30 невероятни години. Ценя те... Обичам те, моя сладка Флъш. Една от най-талантливите комедийни актриса, с които съм имала огромната чест да работя през всичките тези славни години и още много предстоящи", написа Джен през юли по повод рождения ден на екранната Фийби.

Дженифър Анистън с Джими Кимъл

Снимка: Getty images

Джими Кимъл

ТВ водещият и комик е в приятелския кръг на Джен по-скоро заради съпругата си Моли, с която актрисата е много близка. Анистън дори я нае за малка роля в лентата "Dumplin"". На свой ред през 2015 г. Джими Кимъл беше едно от главните действащи лица в сватбата на Анистън и бившия й съпруг Джъстин Теру, тъй като на него беше дадена задачата да официализира брака им.

Дженифър Анистън с Адам Сандлър

Снимка: Getty images

Адам Сандлър

Двамата се срещат в началото на 90-те години по време на снимките на "Jerry"s Famous Deli". Освен че стават близки приятели, те участват и в още няколко проекта заедно - "Just Go With It", през 2011 г. и двата филма "Murder Mystery" през 2019 г. и 2023 г.

"Адам е от този тип хора, с които просто се обичате. Той ви приема такъв, какъвто сте, и после ставате семейство. Това му е като втора природа", споделя в интервю Анистън за близката си връзка със Сандлър.

Дженифър Анистън с Рийз Уидърспуун

Снимка: Getty images

Рийз Уидърспуун

Двете блондинки се запознават на снимачната площадка на "Приятели", където Рийз е гост-звезда и двете са екранни сестри. Още тогава се сближават, а преди няколко години обединяват сили и средства, за да продуцират и реализират тв сериала "The Morning Show".

"Тя беше толкова мила с мен. Бях удивена на способността й да играе пред жива публика, без изобщо да се притеснява. Тя беше толкова приветлива, забавна и слънчева. Оттогава сме приятелки", спомня си Уидърспуун за срещата си с Джен в интервю за списание "Harper"s BAZAAR".

Дженифър Анистън със Сандра Бълок

Снимка: Getty images

Сандра Бълок

Двете са близки, въпреки факта, че всяка от тях е имала връзка с един и същи мъж - актьора Тейт Донован. Дженифър описва колежката си като "талантлива, забавна и щедра." Двете са заедно в добро и в лошо, като Анистън е сред хората, които застават до Сандра, след като наскоро тя изгуби любимия си мъж.

Дженифър Анистън с Челси Хенлър Джъстин Теру

Снимка: getty images

Челси Хендлър

Изглежда острият език на тв водещата и комик не е е проблем за Анистън, с която Челси е близка от много години. Макар че много списания постоянно пишат статии за крах във взаимоотношенията им, именно заради поведението на комедиантката, двете категорично отричат помежду им някога да е имало напрежение.

"Не четете тези списания. Не вярвайте на нищо написано. Ние сме приятелки. Не се притеснявайте... Обичам Джен", сподели през 2019 г. Челси, по време на тв интервю.

Дженифър Анистън Джейсън Бейтман

Снимка: Getty images

Джейсън Бейтман

С Джейсън участват в двете части на комедията "Шефове гадняри". Те са приятели от много години, като почти всяка ваканция прекарват заедно. Джен беше и специален гост на церемонията при връчването на звезда на Алеята на славата, която Бейтман получи през 2017 г.

"Щастливка съм за това, че мога да наблюдавам Джейсън като съпруг, баща, фантастичен приятел и както всички го наричаме, дядо", каза по време на речта си Анистън.

Дженифър Анистън с Андреа Бандеуорд

Снимка: Getty images

Андреа Бандеуорд

Двете с Джен са най-добри приятелки, откакто са на 14 години. Освен това имат еднакви татуировки на китките, изобразяващи числата "11 11". Когато говорят за себе си, актрисите често се определят като сестри и не пропускат възможност да споделят колко много се обичат и колко много разчитат една на друга.