Дженифър Анистън отрече слуховете, тръгнали след снимките на дългоочаквания специален епизод на "Приятели", че ще става майка. 52-годишната звезда и екипът ѝ опровергаха редицата статии публикувани в световната преса, че тя е започнала дело за осиновяване на момиченце от мексиканското сиропиталище "Casa Hogar Sion", на което често помага с дарения.

Точно преди седмица редица чуждестранни медии предадоха, че процесът ще приключи през юни т.г. и актрисата най-после ще се сдобие с дъщеричка. Само че сега бившата съпруга на Брад Пит официално заяви, че това не е вярно. Неин говорител дори определи новината като измислица.

Вижте снимки на Дженифър >>

Припомняме, че неотдавна няколко американски издания писаха, че хора от обкръжението на Анистън, са издали, че тя е на път да се сдобие с дете. По думите им, провокирана от емоционалната среща с колегите си от хитовия сериал от 90-те, холивудската знаменитост е споделила радостната вест с останалите.

"Джен почувства, че събирането с бандата е най-подходящото време, в което може да обяви голямата новина за бебето. Момичетата, разбира се, знаеха, тъй като се виждат редовно. Тя обаче прецени, че съобщението ѝ ще зарадва момчетата, защото с тях е почти невъзможно да се озове на едно място, предвид натоварения им график и служебни ангажименти.

Все пак, прекарвайки почти всеки ден заедно в продължение на десетилетие, те се подкрепяха взаимно през трудните моменти, като опитите на Кортни да зачене и болезнения развод на Дженифър с Брад", каза по онова време източник на сп. "Closer".

Екипът на Анистън обаче категорично заявява, че въпросния разговор никога не се е случвал и че написаното е лъжа.

Това съвсем не е първият случай, в който Дженифър се изправя пред подобни фалшиви твърдения. Още през 2011 г., малко преди втората си сватба с Джъстин Теру, бе съобщено, че тя обмисля да осинови дете от същия дом за сираци. Впоследствие обаче екранната Рейчъл Грийн публично заяви, че мълвата няма нищо общо с истината. Въпреки това през последните години все по-усилено се заговори, че желанието на актрисата за наследници нараства, като през 2018 г. тя самата подхрани тези слухове, след като в свое интервю каза, че в бъдещето си чува детски смях.