Дженифър Лопес по традиция направи фурор и "открадна шоуто" на Американските музикални награди 2021 в Ел Ей в неделя вечер.

Въпреки че имаше много солидни изпълнения от стари и нови артисти -от Оливия Родриго до "New Kids on the Block" - именно Джей Ло екзалтира зрителите с невероятното си изпълнение.

Тя започна да пее новата си песен "On My Way" от предстоящата романтична комедия "Marry Me", с участието на Оуен Уилсън в елегантна тъмна рокля. Внезапно 52-годишната направи много впечатляващ трик за бърза смяна на тоалета и застана пред публиката в сватбена рокля. Всъщност това беше нещо като широко черно палто, с колан отпред, което тя свали.

На събитието обаче нямаше и следа от нейния красавец Бен Афлек, който вероятно е предпочел да си остане вкъщи. Накрая на изпълнението, Лопес хвърли воала си в публиката като букет цветя.

Снимка: Getty Images

Поради сватбената тематика на новия филм, на латино дивата й се налага да отговаря на въпроси за брака. Дженифър Лопес, която се среща с бившия си годеник Бен Афлек от април заяви пред "Today", че все още вярва в тази институция, въпреки че е била разведена три пъти.

Тя призна, че е "романтичка" и винаги е била такава. "Все още вярвам в щастливия брак до края на дните, със сигурност, на 100 процента", призна певицата и актриса.

Актрисата, която има 13-годишни близнаци Еми и Макс от бившия съпруг Марк Антъни каза, че не се срамува от романтичната си история и е "наистина горда" от това къде е днес. Тя отново се събра с бившия си годеник Бен Афлек по-рано тази година, след като отмени годежа си с Алекс Родригес.

Снимка: Getty Images

Преди това те излизаха между 2002 и 2004 г. и бяха наречени "Бенифър". Засега няма знак Бен Афлек да се замисля за следващата стъпка и да настоява да се венчаят по-скоро.