Носителката на "Оскар" Бри Ларсън сбъдна една от мечтите си да се запознае с любимката си Дженифър Лопес, като по време на вълнуващата им първа среща тя не успя да сдържи сълзите си.

Емоционалният момент се случи на червения килим преди церемонията по връчването на наградите "Златен глобус". Докато Бри даваше интервю пред репортера на тв канала "Entertainment Tonight", към тях се присъедини Джей Ло, която щеше да отговаря на въпроси след нея.

Камерите уловиха всяка една секунда от вълнението на Ларсън, която се просълзи от момента, в който видя, че латината започва да се изкачва по стълбичките към импровизирния мини подиум и осъзна, че ще се присъедини към тях.

"Боже Господи, ще се разплача. Заради нея пожелах да бъда актриса. Не, ще се разплача", откровено призна Бри, трудно сдържайки сълзите си.

В момента, в който застана само на сантименти от Джей Ло, актрисата побърза да й сподели възхищението, което изпитва към нея.

Снимка: Стопкадър от YouTube

"Ти означаваш толкова много за мен. Аз съм ти огромен фен. Гледах "Селена" и заради него поисках да бъда актриса. Винаги си означавала толкова много за мен. Това беше моята мечта. Благодаря ти. Твоята работна етика е невероятна, благодаря ти", заяви Бри, като откровението й видимо развълнува латината. Лопес, освен че побърза да я прегърне и на свой ред също да й благодари, на свой ред също се просълзи.

Дженифър пристигна на церемонията "Златен глобус" заедно със съпруга си Бен Афлек, като двойката беше в компанията на близкия му приятел Мат Деймънт и неговата половинка Лусиана.