Леонардо ди Каприо преживял истинско приключение на снимачната площадка на последния му филм "Don"t look up", което съвсем не било по сценарий, след като му се наложило да скочи в замръзнало езеро, за да извади от ледените му води домашните си любимци - хъскитата Джак и Джил. Наскоро актьорът и колегите му от лентата дадоха специално видео интервю пред "Entertainment Weekly", в което споделиха няколко забавни истории, случили се зад кадър. И макар в продукцията на Netflix да участват някои от най-големите холивудски знаменитости, според тях най-големите звезди по време на работния процес били четириногите.

"Те бяха като истинско торнадо, причинявайки забавен хаос навсякъде", казва през смях продуцента Джона Хил.

Вижте Лео и Джен на премиерата на филма >>

Той сподели, че с Ди Капиро и животните са били съквартиранти, докато приключат със снимките, а режисьорът Адам Маккей допълни, че в този период Хил често му изпращал кадри на разрухата, която енергичните и палави кучета оставяли след себе си, като разкъсани мебели например. След това той помоли носителят на "Оскар" да разкаже за спасителната мисия, която е предприел.

"На практика Джак и Джил паднаха във водоема, при което аз отидох до брега, чудейки се какво правят в него, понеже първоначално не разбрах, че не са скочили нарочно", започна да обяснява Лео.

Историята му обаче бе прекъсната от стоящата до него Дженифър Лорънс, която също е присъствала на инцидента. Тя реши, че може да обясни по-добре какво се е случило, затова пое нещата в свой ръце, продължавайки разказа.

"Всъщност само едно от кучетата падна и той скочи да го извади. Веднага щом стигна до него обаче, другото смело се хвърли напред, като се озова при тях", поясни тя, усмихвайки се широко.

В този момент екранната ѝ половинка отново се намеси в разговора.

"Да, точно така се случи. И докато тримата бяхме вътре, второто хъски започна да ближе първото, което се давеше", каза 47-годишният актьор, след което се опита да смени темата.

Само че Лорънс отново взе думата.

"И понеже съм сигурна, че всички се чудите, както и аз самата бих, бързам да уточня, че той веднага захвърли всичките си дрехи, събличайки се в колата си", издаде тя, с което накара колегата си да се засмее и да отпие от чашата чай, стояща пред него, без обаче да коментира изреченото от нея.