Дженифър Лорънс откровено сподели, че определя деня, в който се омъжи за любимия си Кук Марони, като "ужасен".

Сватбата на двойката се състоя през 2019 г., но за нея всичко около бракосъчетанието било изключително стресиращо. Причината е, че почти през цялото време тя прекарала в обгрижване на гостите, което не й дало възможност да се отпусне и да се забавлява на събитието.

"Ужасно е да си булка. Толкова е стресиращо. Не се забавляваш. Никога няма да забравя - откачах, че на гостите им е било студено, а всичките ми приятели ме лъжеха през цялото време и казваха: "На никой не му е студено, на никой не му е студено, всичко е наред, всичко е наред. В един момент майка ми каза: Студено е, баба ти почти умря", обяснява Лорънс.

33-годишната актриса разкри и как е наредила на своя приятел и колега Робърт де Ниро да си тръгне от репетиционната вечеря, защото била убедена, че той изобщо не иска да е там. Разкри и че истински е изпитала облекчение, когато той я послушал и си тръгнал.

Снимки на Дженифър Лорънс>>>

"Погледнах и видях Боб, който не познава никого и някак се скиташе наоколо. Тогава си казах: Не, това не е нещо, което той иска да прави. Не го искам тук. Така че отидох и му прошепнах да си върви вкъщи. Той беше много мил, водеше разговор с родителите ми, по-скоро от учтивост, но аз настоях: "Върви си", спомня си носителката на Оскар. "След като той си тръгна това наистина ме накара да се почувствам по-добре."

Сватбата на Лорънс и Марони се състоя в луксозно имение в Роуд Айлънд през октомври 2019 г. Те бяха домакини на 150 гости, сред които Адел, Ейми Шумър, Камерън Диас, Бенджи и Джоел Мадън, Никол Ричи и Крис Дженър, а празненството продължило до 05:30 сутринта. Меденият им месец пък беше на отдалечен остров в Индонезия.

Дженифър, която има син на име Сай от съпруга си, наскоро се разсмя и на твърденията, че е имала козметична операция, настоявайки, че лицето й се е променило само защото остарява. "Всички си мислеха, че имам операция на носа, а аз си казвах: "Имах абсолютно същия нос. Бузите ми станаха по-малки. Благодаря ви, че го споменахте", сподели още актрисата.