Песните, които идват с послание в повечето пъти са правени заради вдъхновение от дадена ситуация и случка. Такава е и "Flowers" на Майли Сайръс. В нея не само актрисата се облича като бившия си Лиъм Хемсуърт, но и пресъздава визията на жената, с която й е изневерил - Дженифър Лорънс.

Носителката на "Златен глобус" обаче отрече да е имала връзка с колегата си от "Игрите на глада" по време на понеделнишкия епизод на "Watch What Happens Live With Andy Cohen".

Когато ѝ бе дадена възможност да се защити по повод спекулациите, че 33-годишният Хемсуърт е изневерил на Сайръс с нея, Лорънс заяви, че "с удоволствие би отговорила" на обвинението във "флирт".

"Не е вярно", твърди 32-годишната актриса. "Това е слух."

Тя обаче отбеляза, че макар двамата с Хемсуърт да са се "целунали веднъж" извън екрана, това е станало "години след като" двойката се е разделила. Що се отнася до това, че Сайръс е засенчила Лорънс в музикалния си клип "Flowers" през май, като е носела златна рокля, напомняща визията на носителката на "Оскар" от премиерата на "Игрите на глада", Лорънс отрече и това.

"Просто приемам, че това е било съвпадение." 

Майли и Лиъм започват да се срещат през 2009-а, след като се снимат заедно в "The Last Song", а няколко години след това през 2018-а се женят.

През август следващата година актрисата от "Хана Монтана" обяви раздялата си с Хемсуърт, 11 дни по-късно пък австралиецът подаде молба за развод, който бе финализиран през 2020-а и му даде шанс да продължи с модела Габриела Брукс, припомня "Page Six".

От своя страна Майлс в момента се среща с Макс Морандо. Въпреки това тя и Хемсуърт отново попаднаха в заглавията на медиите през януари, когато феновете заподозряха, че песента ѝ за раздялата "Flowers" е за техния романс. 

Снимка: Getty Images