Американският актьор Джеръми Ренър съобщи, че е изписан от болницата, в която беше настанен със сериозни наранявания след инцидент със снегорин, предават задокеанските медии.

В отговор на публикация в Twitter по повод телевизионния сериал "Кметът на Кингстаун" на "Paramount+" той написа: "Възстановявайки се... , бях много развълнуван да гледам епизод 201 със семейството си у дома".

Звездата от "Наследството на Борн" беше прегазен от собствения си 7-тонен снегорин в Невада, докато се опитваше да извади от преспите автомобил на роднина близо до езерото Тахо навръх Нова година, съобщиха властите.

В резултат на инцидента актьорът бе в критично състояние със сериозна гръдна травма и други наранявания, обяви тогава негов представител.

Органите на реда все още разследват случая, но казаха, че няма признаци за умишлени действия.

Артистът е известен с ролята на Ястребово око от отряда на Отмъстителите в киновселената на "Marvel", припомня БТА. Той има две номинации за "Оскар" за ролите си във филмите "Войната е опиат" и "Градът".

Снимка: Официален профил в Instagram

Той участва в многобройни продукции на "Marvel", сред които самостоятелен сериал за приключенията на героя му Ястребово око, два от филмите от поредицата "Мисия невъзможна", "Първи контакт", "Американска схема".