Холивудският актьор Джерард Бътлър неведнъж е бил в България за снимките на част от филмите, в които участва. Той сам казва, че прекарва тук повече време откъдето и да било и му харесва да кара колело из улиците на София.

Сега, в свое интервю от снимачната площадка на "Код: Ангелът", който от днес вече върви по киносалоните, звездата споделя нещо повече, а именно, че за престоя си тук е успял да се влюби в страната ни.

Вижте снимки >>

"Обичам България!", заявява той.

След думите му, интервюиращият насочва разговора към кучето на актьора - Шушка, питайки дали е вярно, че го е взел точно от тук.

"О, ето, започва се... Да. Снимахме в подножието на планина, когато открихме това бездомно куче. Бяхме по средата на нищото, а тя беше гладна и толкова красива. Тогава си помислих "Какво ще правя? Просто да я оставя ли?", затова я хранихме цял ден, но после отново се зачудих какво ще се случи с нея, след като ѝ обърнем гръб. По тази причина я взех в Америка. Да, тя е тук, защото ми каза, че няма шанс да се прибера, ако тя не дойде с мен", пошегува се актьорът.

Шушка

Официален Instagram профил

Той намира Шушка около година и половина след смъртта на предишното си куче, което е имал в продължение на 11 години. Тогава си е помислил, че то е дар от самия Бог. Бътлър и преди е говорил по темата, разказвайки, че от вълнение четириногото е било извън всякакъв контрол, когато е пристигнало в Америка.