Джейми Лин Спиърс наруши мълчанието си относно развода на Бритни Спиърс и Сам Асгари, поне в социалните мрежи.

Малко след като раздялата им влезе в заглавията, Джейми "хареса" публикация в Instagram, обявяваща новината. Въпросната статия включваше снимка на почти бившите съпруг и съпруга, а текстът гласеше: "Бритни Спиърс и съпругът й Сам Асгари се разделят след 14 месеца брак".

Освен финото харесване на публикацията, бившата звезда на "Nickelodeon" все още не е реагирала на новините на по-голямата си сестра официално.

Снимки на Бритни и Джейми като по-малки >>

Иначе точната дата на раздяла била 28 юли, по информация на TMZ. Тогава Асгари бил подал молбата за развод. В документите около него, Сам бил посочил като причина "непреодолими различия" и поискал от Бритни да плати съпружеска издръжка и адвокатски хонорари.

Той "се опитва да договори отстъпки и заплашва да излезе публично с изключително неудобна информация за нея, освен ако не му бъде платено", казва източник пред "Page Six". Според него Асгари иска да промени условията на предбрачния договор, който той и Спиърс са подписали.

"Това е изнудване и никога няма да се случи", отговаря друг.

Колкото до Бритни Спиърс - тя вече е наела адвокат. Клиенти са й били Ким Кардашиян, Джони Деп, напоследък и Кевин Костнър и Джо Манганиело.

Иначе връзката на поп дивата с Джейми имаше своите възходи и падения през годините.

Носителката на "Грами" разкри през юни, че е посетила сестра си на снимачната площадка, като написа: "Беше хубаво да посетя сестра ми миналата седмица !!! Толкова е хубаво да видиш семейството си !!!"

Припомняме, че предишния месец Брит се помири и с майка си - Лин Спиърс, след години скандали.