От топлото време понякога човек получава халюцинации. И Бритни Спиърс не пропусна да се оплаче!

По време на почивката си в Мексико поп дивата сподели, че се почувствала зле и помислила, че отново е бременна, но очевидно просто е прекарала твърде много време на плажа.

"Ще бъда честна. Като се събудих тази сутрин, си помислих, че съм бременна, защото не ми е добре, но мисля, че е от слънцето!", написа по-рано тази седмица в Инстаграм тя пред милионната си аудитория. "Ако всички делим едно слънце, вие също трябва да сте изперкали вече", продължи тя, визирайки непоносимата жега. 

41-годишната Спиърс признава, че "да си стоиш по цял ден вкъщи, с пуснат климатик изглежда практично и умно", но иска да прекарва повече време на открито, защото "се чувства като в клетка".

Изпълнителката, която наскоро пусна нов хит, сподели също, че по време на ваканцията си се е отдала на "вкусна храна и хубаво вино". Освен тази изповед, тя отбеляза преди време, във вече изтрит TikTok, че докато е била "под надзор" е употребявала много алкохол, който вследствие карал храната да й бъде вкусна. "Трябваше да започна да отслабвам преди почивката си в Мексико", написа тя в социалните мрежи.

Колкото до съмнението, че е бременна - страхът е напълно с основание, тъй като преди повече от година Брит претърпя спонтанен аборт, припомня "People: "Трябва да ви съобщим, че загубихме нашето бебе в началото на бременността", казаха тогава в изявление двамата със съпругът й Сам. "Може би трябваше да изчакам да съобщя докато съм в напреднал стадий. Въпреки това бях прекалено развълнувана да споделя добрата новина."

След трагедията двамата със Сам Асгари заявиха категорично, че ще продължат да правят опити.

View this post on Instagram

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)