Брадли Купър беше сред множеството звезди, присъстващи на четвъртото шоу на Тейлър Суифт в Париж.

Актьорът накара феновете да полудеят, демонстрирайки забавните си танцови движения, докато гледаше как певицата изпълнява най-големите си хитове пред огромна тълпа във Франция.

49-годишният актьор се присъедини към приятелката си Джиджи Хадид и гаджето на Тейлър Травис Келси във ВИП ложата на стадиона, като денс триото беше заснето от бдителните присъстващи в публиката.

Клип, разпространен в социалните мрежи, показва как Брадли танцува на хитовете на Тейлър "Blank Space" и "But Daddy I Love Him".

Забавното видео предизвика вълна от коментари в социалната мрежа X. "Не знам кого обичам да гледам повече: Джиджи, Рос или Брадли. Всички тези видеоклипове са абсолютно злато"; "Изглежда сякаш се опитва да бъде в крак с Травис и Джиджи, хаха", пишат потребителите.

Припомняме, че Тейлър Суифт и Травис Келси бяха на почивка с Джиджи Хадид и Брадли Купър в края на април.

View this post on Instagram

A post shared by Quién (@quiencom)

За връзката на актьора и модела се заговори за първи път през миналия октомври, когато бяха забелязани в компанията си по време на вечеря в Ню Йорк. Преди това Хадид имаше връзка с певеца Зейн Малик, с когото започна да се среща през 2017 г. През 2020 г. двамата се сдобиха с дъщеря на име Кай, въпреки че се разделиха на следващата година, след като певецът беше обвинен в нападение над майката на модела, Йоланда.

Купър също имаше дългогодишна връзка с модела Ирина Шейк и дъщеря на име Леа. Двамата със Шейк разделиха през 2019 г., въпреки че оттогава са в приятелски отношения.