След като сключиха два брака на два различни континента - Америка и Европа, Джо Джонас и Софи Търнър се отдадоха на незабравим меден месец на Малдивите. Романтичното им бягство в един от най-луксозните и отдалечени курорти в света, обаче, не излиза никак евтино.

Вижте снимки от медения им месец >>

Двойката е отседанла в един от най-грандиозните имоти там, като цената му в разгара на сезона започва от 1 272 долара на вечер и стига до над 36 хил. долара. Пакетът, който са избрали младоженците, възлиза на 10 702 долара за нощувка, пише американската преса.

Малдивите са отдалечена група тропически острови в Индийския океан на около 700 км югозападно от Шри Ланка, известни със своите коралови рифове.

Впечатляващите помещения на Soneva Fushi включват 62 частни вили на плажа, разпръснати по различните страни на острова, в зависимост от предпочитанията на гостите.

Оказва се, че двуетажната постройка, която Джо сподели в официалната си Инстаграм страница, не е вилата, която са наели. Тя е част от център с пет ресторанта, предлагащи различни национални кухни.

Вижте тази публикация в Instagram.

I found happiness. #discoversoneva

Публикация, споделена от J O E J O N A S на

Джо от групата Jonas Brothers и актрисата от "Игра на тронове" - Софи, се сгодиха през 2017 г. след повече от година заедно. В началото на май т.г. вдигнаха сватба в Лас Вегас, а преди броени дни направиха и втора пищна церемония, която се състоя в старинен замък във Франция, на която присъстваха само техни много близки и роднини.