Джо Манганиело последва примера на вече бившата си съпруга София Вергара и свали брачната халка от ръката си, с което ясно показа, че окончателно е поставил брака си с латината в графата "минало".

Ловките папараци успяха да заснемат актьора на излизане от фитнес център в Лос Анджелис, като това беше първата му поява след новината за развода му с колумбийката. Именно от кадрите се вижда, че той вече не носи халката си, а единственото, което в следващите години ще го свързва със София, е кучето им Бъбълс.

Въпреки че се очакваше двамата да имат спор за това кой да поеме попечителството над 10-годишното чихуахуа, Вергара едностранно взе великодушното решение да отстъпи отглеждането на животинката на бившия си съпруг. Още повече, че тя е споделяла в интервюта, че Бъбълс не я харесва, а е влюбена в Джо.

Припомняме, че двойката взе решение да се раздели след като стана ясно, че те имат съвсем различно виждане за бъдещето им. Докато Джо мечтае да стане баща, латино половинката му нямала никакво намерение да отглежда още едно дете. Самата тя има син Маноло, от първия си брак, който е вече на 31 години.

Снимки на София Вергара и Джо Манганиело>>>

София не показва, че страда много заради развода си, тъй като не спира да публикува снимки от страхотната лятна почивка, която прекарва с приятелки.