Рокаджията от САЩ Джон Бон Джоуви обедини усилия с британския принц Хари и военен хор за издаването на благотворителен сингъл.

Песента, озаглавена "Unbroken", е записана с цел да повиши информираността за посттравматичното стресово разстройство, пише Ройтерс, цитиран от БТА.

В края на миналия месец принц Хари посети студиата "Аби роуд" в Лондон, за да наблюдава как Бон Джоуви и хорът на игрите "Инвиктус" записват парчето. Това беше един от последните му ангажименти като висш член на британското кралско семейство.

Вижте снимки >>

"Той беше чудесен, когато дойде да ни види. Раздаде на всички сърдечни прегръдки", казва Каролайн Бийзли от хора, който се състои от ветерани и служещи в британската армия.

Самата Бийзли е ранена през 1994 г., докато изпълнява служебния си дълг.

"Да бъда част от този колектив, е като да съм сред хора, които ме разбират", допълва тя.

Приходите от продажбата на сингъла, написан от Бон Джоуви, ще бъдат предоставени на фондация, която подкрепя игрите за ранени и болни ветерани "Инвиктус". Проявата е една от любимите каузи на принц Хари.

И двамата родители на певеца са служили в американската армия, а Хари е бил на служба в британската армия.

След срещата на Джон бон Джоуви и принц Хари в Англия, в официалния Инстаграм профил на херцога на Съсекс бе публикувано видео с част от записа на парчето "Unbroken".

Вижте тази публикация в Instagram.

I said I’ll give it a shot...[Sound On