Плеймейтката и риалити звезда Джулиана Гани се отдаде на плажни удоволствия с любимия си Илиян Найденов в Мексико.

Двамата се наслаждават на времето заедно, слънчевите лъчи и луксозните хотели и споделят снимки за своите фенове и последователи. Гани пише и мотивиращи послания към всеки пост.

Вижте снимки >>

Годениците са големи почитатели на далечните пътешествия и при всяка възможност се отправят на път. Те споделят плажни снимки по бански.

"Благодаря на всички, които ме подкрепят и на тези, които не ме. Помагате ми да вървя напред като осмислям собствените си грешки... Всеки нов ден е ново начало за нещо по-добро и красиво", пише Джулиана към една от снимките.

Двамата с Илиян често си отправят любовни послания в социалните мрежи.

"Хора, казвам ви, това място е Раят на земята... имам предвид ръцете му!", споделя Гани към снимка, на която позира с Илиян, докато той я носи на ръце.

Гани и Найденов се сгодиха в края на януари във Виена. Това Джулиана публикува клипче, на което фитнес инструкторът ѝ предлага брак. Преди това тя бе омъжена за друг любител на спорта в зала - Станимир Ташев. Въпреки че двамата демонстрираха любовта си в социалните мрежи, неочаквано се разделиха, а скоро след това Гани срещна настоящия си любим.