17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая по-зле е от цецка цачева бе

горката - пълен урод

Добре де дираджии защо не си направите един раздел за такива като тая а в раздел ''звезди'' наистина да ни осведомявате за звезди а не за недоклатени..

Късно се сетих. Вече напълнях и остарях.

Боли ме за тая "звезда"

Селската пръчка Джунка Ганьова се е прекръстила на Джулияна Гана, преоблякъл се Илия, пак в тия. Името и дрехите не променят кратуната...

Че от маалата. Газовата цигани, ако няма грим и силикон....потрес

При толкова история и цивилизация в Мексико, да се разчекнеш на плажа..и да обявиш рая на ръцете на земята , си трябва да си малоумен! Но то, за най древната професия, няма как да я работиш ако не си чалнат.То Моника, то. Джулка, то Златки- все плей тутурутки :)

Плеймейтка е мекото навзание на съвременните проститутки...

От каква народност е тази стерва? Италиянка ли е, индийка ли е или нашенска циганка?

Силиконовата еволюция вдигана на пиедестал от ДИР'а.... Важно е да има пасти....

Или пък само в България е така. Имам съседка инжинерка която в Англия взима 5 000 паунда. Там си струва да работиш. Не като при нас

"инжИнерка"?! След като си неграмотна, защо очакваш да получаваш повече?

Незнам и аз не ги харесвам плеймейтките. Но от друга страна като работеща жена ги разбирам. С висше с триста зора едвам си изкарваш хляба и се бъхтиш. Може и да са прави. Света е неморален като цяло. Те се адаптират. Токива жени живеят най добре.

Що не пробваш и ти да живееш така, след като тези жени си живеят най-добре, м?! Кой бяга от "добрето"?

Не ме кефи че се прави на пластмасова кукла. С нейните възможности можеше да учи нещо готино в чужбина и да се развива. Изобщо не я разбирам.

Chefo77

То нейните възможности не се развиват с учене в чужбина. И тук си имаме бардаци ;)

Напротив тя е богата. Душата предишния си мъж го е издържала.

Джулката работи квот си иска защото има няколко апартамента доколкото разбрах. От там на татък реалити програми и снимки за развлечения. Не я мислете

Кво работи таз гидория - с какво точно се издържа? С парите от реалитата едва ли са толкова много.

НАДЯВАМ СЕ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ДА ИМА ЕКСКУРЗИИ ДО ЛУНАТА С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ.ВСИЧКИ МИСКИ,МИС,МИСИС,ПЛЕЙМЕЙТКИ И ТАКИВА ПОДОБНИ СЪЩЕСТВА ДА СЕ ХВАНАТ ЗА РЪЦЕ И ДА ЗАМИНАВАТ.

Защо посредствеността се издига в култ? "Stop making stupid people famous!"

Оф, аман от пластмасови кукли по новините....

Камила я снимат тайно папараци, а това само си праща снимките на дира.

Гледах я по телевизията - рядко глупава жена!

Ама вие станахте бетер жълта медия.... Държите да ни информирате за всички знайни и незнайни ВИПове, миски, мисирки, плеймейтки и за множество известни само на вас певци,певици,поети и други травестити....Ай поспрете се малко... Наистина ще съм благодарен, ако не ни информирате къде събират тен силиконките с дракони на задника.

Няма смислен човек, който да задържи дълго вниманието си и ценното си време върху жени, които само се дупят и пъчат. Досадно е, когато познаваш много по-красиви, обаятелни и умни дами. Нека си публикуват снимките в други сайтове.

Бедняците американци и канадци ходят в Мексико. Включително и неидпелите Бг имигранти тук. Мястото не е за хвалба.

Ти къде ходиш бе бастун? Като ви знам колко сте успелите, не могат да ви насмогнат на low cost полетите до Бали.

Ей, Ами, що не питаш тур.агенции колко екскурзии до Мексико организирзт? Виждал пълни догоре чартъри до Канкун и Мексико Сити. Пътуват хора работещи много и добре платени. Ти ако си със седми клас и работиш облечен с жълта жилетка, а инструмента ти е метла - това означава, че си тъп от малък...

Ходя до бутикови дестинации, които ти и идолите ти Просталета, Джулиана и сие, не сте и чували нито знаете, къде се намират на картата на света, нито някога ще имате достъп до там. Айде наздраве и приятно прекарване на Слънчака, Бали и МексикУ.

Жена-мечта!

Сигур ти е гумена и на теб помпичката....Лика прилика сте си...

Кои са тези??? Защо трябва да ни информирате за тях????? Иначе знаем къде е Мексико, били сме там! Нищо ново не ни казвате!!!

И с тоя ще се раздели - гаранция...Още някоя и друга пластична операция и ще го обезкости напълно като "пирана". "От трън та на глог, че е по-висок" - погледнете ги и другите Й "колежки" от занаята, но ние - мъжете сме безмозъчни с такива кифли като тая !! Ти с кола да вкарваш - тая с игла да изнася и си фалит до неколко години...Нашата с-ма си е чиста комплексарщина и малоумие ...

Тва що за мода е с тези татуировки? Някакви грозни драсканици...То и прилични да бяха - пак същата работа. Татуирането е много уродливо нещо, ама изглежда има келепир за някого - по телевизията вече почнаха да показват повече татуирани уроди, като оня готвач! Той добре, че не се вясва пред клиентите - ще им се отще да ядат, то все едно е да си на някаква маса на Шанз Елизе и да се отвори капак на улична шахта и от канала да излезе омазан с л*йна каналджия! Някои насила се окапазяват с тези татуировки!

Е долнопробно. Никой не се е бръкнал толкова.

И с тоя ще се раздели - гаранция...Още някоя и друга пластична операция и ще го обезкости напълно като "пирана". "От трън та на глог, че е по-висок" - погледнете ги и другите Й "колежки" от занаята, но ние - мъжете сме безмозъчни с такива кифли като тая !! Ти с кола да вкарваш - тая с игла да изнася и си фалит до неколко години...Нашата с-ма си е чиста комплексарщина и малоумие ...

Мене пък Джулката ме кефи - симпатяга е /е, и цици има де.../ ;)

На тази и се сбъдна мечтата - да се пояни навсякъде, където може, за да нацели богатичко момче. Къде напред върви, че и помагат - не знам, не съм чул да е нещо напреднала, освен че обикаля насам-натам... Какво точно работи, че да напредне, освен да се снима по гащи и по кръчмите?

Охаааа, перфектният петък... Тъкмо обядвах, пийнах и една ракия. ДИРа са погрижиха и за плътски изкушения, отива да олабя и ше легна доволен да дремна. Ехаааа, благодаря, Дир! Знаят в медията какво кога дапуснат!

Спрете да правите реклами на такива индивиди, които хем не работят, хем все лукс демонстрират. Не подлъгвайте подрасващите които ви четат, че това е нормално, защито на една данъчна проверка и 90% от нашите миски и пеймейтки ще търкат сливенския! Защо нищо не написахте за концерта на “Еванесънс” в София, защо никъде не споменахте поне една малка статия за това, а не пропускате да пишете за всякакви амеби и паразити!

А коя е тя ?

А въпросният господин какъв е? Единствено визията ми говори нещо. А иначе? И той ли е "реалити звезда"?

монтански фитнес инструктор.. въобще - елита на елита са двамата

Плеймейтка и реалити звзда?!!! Т.е …..?

Купуват ли някъде по света дрешкирш на Филип Плейн освен в България ?

и аз това се чудя от доста време.. може би в Дагестан

Тая поне не може да се удави ...с толкова пластмаса по нея ....

Аз ходя всяка година в Мексико на почивка и кво от това

Това Гани от Ганка ли е?

няма ли някой да ги провери тези наши VIP-ки от къде разполагат с такива пари, че да си позволяват по няколко екзотични дестинации на година. За една такава само е нужно годишна минимална работна заплата и то при настаняване в нормален хотел, не баровски.

Баща ѝ е италианец.Внезапно починал/без завещание/ и тя гушва 1 милион евро. И сега ги харчи за татуировки,екскурзии , да издържа мъже и т. н.

A защо не ги вложи да се образова малко, някой чужд език, книги, логопед и т.н

Ганьо пътува из Мексико.